Вироби юних техніків з Ковеля отримали відзнаки на обласному конкурсі

12 Липня 2020, 16:00
Вироби юних техніків з Ковеля отримали відзнаки на обласному конкурсі 2257
Вироби юних техніків з Ковеля отримали відзнаки на обласному конкурсі

Впродовж червня проводилася обласна онлайн виставка-конкурс робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

Її учасниками стали діти до десяти років. Про це інформує Ковельська міська рада.

Кращі експонати вихованців станції юних техніків та представників навчальних закладів міста були представлені на обласному рівні. Ознайомитися з ними можна на сторінці Станції юних техніків у Facebook.

Ряд робіт юних ковельчан з відповідними технічними описами, кресленнями та схемами отримали відзнаки. Перше місце здобув Марк Кікавський, вихованець гуртка «Початкове технічне моделювання» ЗПО «Ковельська міська станція юних техніків» за роботу «Авто для АТО» (керівник гуртка Токарець В.М.).

«Авто для АТО»
«Авто для АТО»

Другими стали: Вікторія Воробей, вихованка гуртка «Бісероплетіння» ЗПО «Ковельська міська станція юних техніків» за роботу «Бабусине обійстя» (керівник гуртка Дунай Т.Ф.); Назар Бурчак, учень ЗЗСО І-ІІІ ст. №8 за роботу «Моя думка в небо лине. Мене манить небо синє» (вчитель Наумчик О.А.); Наталія Кіндер, учениця ЗЗСО «Ліцей №11» за роботу «Локомотив» (вчитель Хомік Н.В.)

«Бабусине обійстя»
«Бабусине обійстя»

«Моя думка в небо лине. Мене манить небо синє»
«Моя думка в небо лине. Мене манить небо синє»

«Локомотив»
«Локомотив»

 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39