Мер Ковеля сказав жінці-депутату, що вона – не з рогами

08 Квітня 2017, 12:28
2691

Нерозумні висловлювання міського голови Олега Кіндера уже давно стали його «візитівкою» і «вилітають» досить часто. Не стало винятком й позачергове сесійне засідання Ковельської міської ради, призначене Олегом Олексійовичем на велике православне свято – Благовіщення Пресвятої Богородиці.

«Скажіть будь ласка, які важливі питання для громади ви вирішували, будучи у відрядженні в місті Києві у Верховній Раді 13-14 березня цього року та 20 березня – у міжнародному виставковому центрі?» – поцікавилася у мера в кінці сесії депутат міської ради із фракції «УКРОП» Галина Стасюк.

«Підійдете, я вам всю інформацію надам», – відповів Олег Кіндер.

«Чому ви не хочете сказати для громади?» – запитала Галина Миколаївна.

«Пані Стасюк, тут не мітинг. І я ще раз говорю: є елементарні речі».

«А причому тут мітинг?! Ну скажіть що ви вирішували? Чого ви не хочете сказати? Чого ви боїтеся, Олег Олексійович?»

«Стасюк! Стасюк! Ну от ви тільки можете боятися. Ну ви ж, по-моєму, не з рогами, щоб я вас боявся», – «видав» градоначальник.

Коментарі
08 Квітня 2017, 16:55
Треба запитати у мера ще, чому він пропустив засідання виконкому у квітні 2015 року, коли вертався з вояжу Німеччиною...
08 Квітня 2017, 17:19
Поїхав чоловік в столицю, то й прїхав. Навіщо чіплятися за будь-що, а потім робити сенсацію. Шавки....
08 Квітня 2017, 19:42
Не хочу хвалити Гунчика, але ось прочитав з офіційного сайту ОДА: "Новий робочий тиждень представників виконавчої гілки влади в області традиційно розпочався із оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика. Зокрема на початку оперативної наради голова облдержадміністрації відзвітував про результати свого дводенного столичного відрядження." А пану Кіндеру не те, що в падло звітувати в себе на нараді, він навіть ігнорує цілком резонне запитання депутата на сесії міськради. І хто він після цього всього?! Бидло!!!
08 Квітня 2017, 21:10
Правильно запитала Миколаївна,а то гад їздить неізвєсно де .Просирає бабло громади,а дупутати як глухо німі,ніхто нічого не спитає,відать всі попутані з ним оборудками.
08 Квітня 2017, 21:21
Пані Стасюк дійсно чесна в справедлива депутат,ми за рік її боротьби вже побачили хто є дійсно народний депутат.А Кіндеру чергова ганьба разом з його протеже Вірою.Він не спромігся відновити нам доріжку до школи,яка була,але її самовільно захватили.А ми побачили поіменне голосування,саме Кіндер з командою не голосували за стежину,яка як повітря необхідна нам.Недай БОЖЕ щось станеться з дітьми,то він буде відповідати одним із перших,а доріжці бути.
08 Квітня 2017, 22:45
Те що в Кіндера хвостик і роги давно відомо-тільки не всі бачать...
09 Квітня 2017, 11:52
кіндер не мед звісно, а що токового зробила для громади вся укропівська шайка???
09 Квітня 2017, 12:30
Журналіст звернув нашу увагу на спілкування міського голови з жінкою-депутатом і не важливі тут партійні приналежності, бо всім відомо що Кіндер матюкає навіть свою однопартійку Віру Федосюк - привселюдно. Це в нього така манера спілкування і на це не треба закривати очі. <br/>Депутат Стасюк Галина підняла надважливе питання щодо відряджень міського голови, бо за СВОЇ відрядження він отримує гроші з міського бюджету, а це відшкодування усіх витрат з цим повязаних: добові, квитки на транспорт або кошти на бензин, готеЛь і навіть недешеві обіди. Чи знають депутати з яких питань їздить Кіндер у відрядження і що він там для міста вирішує? Ні не знають! Бо Кіндер не звітується ні перед радою, ні перед громадою.<br/>Також з міського бюджету виплачуються усі витрати , повязані з відрядженням Кіндера його водієві і невідомо кому іще. Чому ж тоді мовчать інші депутати?<br/>Не виключено що ось ці образливі коментарі на Стасюк Галину пишуть особи з Кіндерового оточення.
09 Квітня 2017, 15:12
Громадські діячі бігають за Кіндером і як собачки &quot;ГАВ-ГАВ&quot; і прицьому більш нічого не роблять.Це вже починає набридати.Поки не стикаєшся з ними віриш, що вони для міста щось роблять,а наспрвді пусте місце ,тільки для себе.
09 Квітня 2017, 17:59
А скажіть будь ласка чи фінвідділ може оприлюднити затрати на відрядження і що корисного цінного він привіз для ковельчан? Так що оприлюдніть будь ласка! Можна на цьому сайті .
09 Квітня 2017, 23:19
Дуже доречне питання ,яке підняла депутат Стасюк про відрядження Кіндера.А тепер нехай розкаже для громади,які він питання вирішував,і скільки коштів на це витрачено.
09 Квітня 2017, 23:53
Чого та гадина не каже куди він їздив.Треба йти на ту кляту раду і питати.
10 Квітня 2017, 01:02
Шо мудак,то так той носоріг-мер.Ніяк не можу усвідомити,кого ми обрали.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024