Як отримати «Екстра гроші» на Київстар

14 Липня 2020, 12:26
«Екстра гроші» від Київстар 6815
«Екстра гроші» від Київстар

Забуваєте поповнити мобільний та залишаєтесь без зв’язку, коли потрібно зробити важливий дзвінок? Знайома така ситуація? Тоді інформація про «Екстра гроші» від Київстар буде корисною для вас. За яких умов оператор видає кошти на бонусний рахунок якщо ви дійдете до нульового балансу, нумо розбиратися.

Що таке Екстра гроші Київстару

Це послуга, яку компанія Київстар надає усім абонентам мережі. За її умовою клієнт може отримати від Київстару додаткові гроші на бонусний рахунок, коли на основному кошти закінчаться. Не потрібно контролювати, скільки саме залишилось на балансі. Особливо це важко робити, коли людина у роумінгу та витрати на мобільний раптом перевищують заплановану суму на балансі.

Як взяти екстра гроші?Для налаштування потрібно набрати код *117#, або ж відразу зазначити бажану суму екстреної допомоги. Наприклад, 15 гривень, це код *117*15#. Час обробки заявки – кілька секунд, і гроші з'являються на бонусному балансі, про що надійде окреме текстове повідомлення.

Що робити, якщо послуга Екстра гроші підключена помилково

Таке питання поставив один з абонентів мережі на форумі https://community.kyivstar.ua/finansovi-pitannya-14/pidklyuchili-ekstra-groshi-bez-mogo-vidoma-106. Так, таке може статися. Що ж робити, коли ви отримали SMS про нарахувані  екстрені гроші, які не замовляли?

Насправді, автоматично гроші надходять на баланс тоді, коли до номеру підключена послуга «Авто екстра гроші» на Київстар та на рахунку менше гривні. Перевірте, чи підключена ця послуга до вашого контакту. Якщо ні, можливо, ви замовили кошти помилково чи випадково під час перегляду повідомлення від оператора на екрані смартфону.

Київстар надсилає клієнтам інформацію про нові послуги, у тому числі про можливість скористатися екстра-грошима. Іноді випадково натиснувши на текст SMS, користувач може замовити якусь послугу. Якщо так сталося – нічого страшного. Гроші з бонусного рахунку витрачаються у першу чергу. Ними можна розплатитися за пакет послуг, дзвінок, SMS, інтернет. Тобто користуватися як звичайними грошима з балансу. Вони не згорять – термін їхньої дії необмежений. Скільки саме залишилось додаткових грошей – перевіряйте за кодом *109#.


 

Скільки грошей нараховують та як їх повернути

За умовами послуги абонент отримує від 10 до 250 гривень разово. Від суми екстра-зарахування залежить плата за послугу. Наприклад, за 10 гривень доведеться сплатити 2 гривні комісії. Але коли ви у роумінгу, комісії відсутні. 

Та сума, що була екстрено переведена абонентові, повертається під час наступного поповнення рахунку. Якщо суми недостатньо, заборгованість списується частинами, кратними одній гривні. Але перш ніж знову замовити екстра гроші, потрібно повернути попередні «Екстра гроші».

До речі, на форумі community.kyivstar.ua є багато порад із розв'язання проблем для користувачів мережі, цікавих лайфхаків. Зручно, що на питання відповідають не лише форумчани – звичайні користувачі, а й представники оператора. Тобто відповіді є правдивими, а рішення правильними. Ви також можете стати порадником для абонентів, котрі стикаються з певними проблемами. Можливо, у вас уже є відповіді на запитання, які зараз обговорюють на форумі.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
15 Липня 2020, 00:53
А під які проценти даються ці гроші?
16 Липня 2020, 03:04
новина року
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024