Ковельські перевізники мітингували у Луцьку

14 Липня 2020, 17:00
Ковельські перевізники мітингували у Луцьку 3290
Ковельські перевізники мітингували у Луцьку

Під облдержадміністрацією зібралися волинські перевізники з кількох районі, вони вимагали відновити автобусні сполучення між іншими регіонами.

Про це інформує «Суспільне Волинь».

14 липня під будівлю ОДА працівники АТП вийшли з плакатами, пригнали кілька автобусів, які через карантин та заборону міжобласного сполучення нині простоюють.

Як розповів Суспільному співвласник Ковельського АТП Валерій Миронюк, мітингувальникам вдалося зустрітися з головою ОДА. Юрій Погуляйко запросив перевізників завтра на засідання комісії, де розглядатимуть можливість відновлення автобусного сполучення. У коментарі Суспільному Юрій Погуляйко повідомив, що швидше за все перевізникам дозволять відновити роботу.


 

Нагадаємо, ще у березні комісія з питань ТЕБ на НС офіційно посилила на Волині карантинні заходи, зокрема заборонила здійснення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень у міжобласному сполученні.  З 1 червня автостанції на Волині запрацювали у штатному режимі.

Читайте також: У Ковелі з 15 липня відновить роботу громадський транспорт

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром