Ковельчанина обурила купа сміття поблизу церкви

09 Квітня 2017, 08:01
2820

Викинуте сміття поблизу церкви у свято обурило мешканця Ковеля.

Про це Андрій Луцкевич написав у спільноті Ковель Life у Facebook.

«Доброго дня. Всіх вітаю з великим святом Благовіщення. Щойно їхав по вулиці Левицького і жахнувся від побаченого. Біля введенської церкви де саме правилась служба (мені здається так, адже були машини поряд), на дорозі лежить гора сміття. Не зміг проїхати, щоб не сфотографувати, але захотілося піти далі і почав ритися в смітті, через пів години пошуків все ж таки знайшов те що шукав. Сусіди сказали, що сміття хтось підкинув під ранок. Треба негайно щось з цим робити», – пише він.

У коментарях до допису хлопець додає, що схоже, що все сміття викинуте за один раз. «Цей мусор був викинутий за один раз весь. В п'ятницю вранці. Напевно, прибирання влаштували перед Великднем», – пише він.




Коментарі
09 Квітня 2017, 11:14
Все нормально кругом одни мусора
09 Квітня 2017, 12:42
подякуйте за це помидорисі, яка скоротила двірників і трактористів щоб зекономити на солярку для свого Буса, який возить товар на базар. Трактора стоять, а саляру на них списує повним ходом. І ще подякуйте Товстизі, який неуча і хама всунув на посаду начальника жека. Банда захопила місто і знущається над ковельчанами як тільки може. Ви говорите про вул. левицького. А чому бидляча влада неспроможна навіть відремонтувати фасад будинку міської ради. Які облуплені гаражі автотранспорту міської ради. А це ж лице влади. Звикли жити в гамні, то й серуть по всьому місту.
09 Квітня 2017, 12:51
да,,,,,,, памідориха завалила місто сміттям конкретно. А що робиться по дворах. У нас на Володимирській жахіття. Сміття тижнями не вивозиться. Сміттєвози їздять як хочуть. Ніякого графіку, ніякого порядку. Пора веськомунальний сектор міської ради виганяти з роботи. Давайте зробимо день довкілля і все зібране мешканцями сміття принесемо під вікна меру. Кожен по пакетику, це вже не так і тяжко. Нехай знають, в що вони перетворили місто. Товстизі велика подяка.
09 Квітня 2017, 19:20
СУПЕРОВО!!! Оце ідея, бо ж Товстига все що можна розсирає, знайшли заступника, нехай подякує Сагалю Віктору Захаровичу, тестю своєму (БУ), що допоміг плюшкину вийти з багна. а тепер ще й місто старається застрати, а це слушна думка, все сміття принести під вікна комунальників в міську раду, і до верху, як на вулицях, то може схаменуться і своїх проявах до служіння народові
09 Квітня 2017, 20:52
Завітайте в двір Незалежності 56 де керує Верес!!! Це просто ЖАХ!!!
09 Квітня 2017, 21:35
В горі викинутого смітті виявлено квитанцію на ім'я Радько Олега Олександровича, чому не складено протокол про адміністратине правопорушення і винна особа не притягнута до відповідальності ?
09 Квітня 2017, 21:46
Ще такого безпорядку на вулицях міста я не пам"ятаю за все своє свідоме життя. За неділю Свято Пасха ,а дороги не пімдетені. а де "підметені" то таке враження що на "ОТДОЛБИСЬ".Якщо Ви знаєте хто є причиною безладу.давайте громадські активістидуже Вас прошу, оголосіть всеміський протест з датою, пропи цих негідників.Всі вийдемо і будемо стояти до поки не визначиться наша "влада" з господарем комунальної служби. Бо на сьогоднішній день ми тільки можемо між собою пообурюватись= але змінити ніхто не в змозі. Єдиний порятунок це спільні зусилля. Місто перетворили в "трущоби" не говорячи вже про його околиці,де не тільки сміття а ще й чагарники з верболозами .І взагалі таке виявлене звалище з прізвищами, фактично доказаним "зловмисноком" потрібно штрафувати і не в маломо розмірі. Для нас тільки "удар по карману" може бути ЗАКОНОМ для випралення яке ми бачимо в Європі.А це майже всюди ,при спілкуванні з європейцями почуєш,"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ МІСТО" і не можу завдати йому шкоди. Таке виховання починається батьками своїх діток змалечку.Давайте всі візьмемо це за правило по життю. Як навіть наші водії кажуть : Я за кордоном окурок не викину під час руху з вікна бо "капець" а в себе можна ????....
09 Квітня 2017, 21:55
ну якщо вже в дворі, де мешкає Стернійчук, купи сміття, то про що вже говорити. памідориха вщще вже абарзела
09 Квітня 2017, 22:38
якби я був начальником комунального відділу і у мене в підїзді і на подвірї був би такий бардак, то памідориха в мене б особисто підїзди мала б.
10 Квітня 2017, 00:23
подивиться як прибирають парки це ужас такого ще не було в ковели
10 Квітня 2017, 00:37
я памідориху теж найму до нас підїзди мити. там її від жека недалеко буде ходити. Через дорогу і вже на шабашці.
10 Квітня 2017, 02:02
Обурило його.То хай прибере і не гавкає. Павліки Морозови не переводяться, і взагалі,починає здаватись,що це суто українська риса.
10 Квітня 2017, 02:45
а коли був Балак,то Ковель займав призові місця за чистотою.Балака вигнали радійте новим керівникам.
10 Квітня 2017, 21:17
а ти запитай у начальників ЖЕКів, скільки вони бабла заносили Балаку на те щоб купити призове місце по благоустрою. Добробут взагалі віддавав квартальну зарплату на хабар.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром