Ковельчани можуть подавати пропозиції щодо святкування Дня Незалежності

16 Липня 2020, 17:00
День Незалежності України 2115
День Незалежності України

До 1 серпня можна подати пропозиції до програми відзначення у Ковелі Дня Незалежності України.

Про це інформує Ковельська міська рада.

24 серпня головне державне свято — День Незалежності України. У Ковелі розпочали підготовку до його відзначення. Проте через карантинні вимоги змінили формат проведення заходів. Йдеться й про обмеження кількості їх учасників. 

14 липня відбулося засідання оргкомітету, яке провів заступник міського голови Ігор Прокопів. Обговорили питання підготовки програми свята.

24 серпня представники влади і громадськості покладуть квіти до монументів та вшанують пам’ять Героїв, які віддали життя за Україну.

У центральній частині Ковеля працюватимуть тематичні фотозони, звучатимуть музичні та пісенні твори. У культурно-просвітницькому центрі розгорнуть художню виставку. 

Напередодні молодь міста планує провести автопробіг з державною символікаю та організувати перегляд кінофільму під відкритим небом.

У залежності від епідемічної ситуації, ближче до свята спланують мистецькі і спортивні заходи. 

Нині розробляють положення про фотоконкурс, приурочений Незалежності України. 

Формування святкової програми триває. Отож, ковельчан закликають до 1 серпня подавати свої пропозиції у відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю за адресою: вул. Незалежності, 73, кабінет 214 або за номером телефону: 6-17-26.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
16 Липня 2020, 20:22
Даю пропозицію, щоб до першого серпня нарешті вже розпочалось продовження реконструкції вулиці Відродження., і доведення неї до пуття. Тільки в такому разі Кіндер зі своєю злочинно кримінальною бандою може заікатись про перевибори і переобрання його на ще один строк. Але мабудь це не можливо , адже мабудь гроші на це вже розікрадені. Новий мер перш за все має за допомогою правоохоронних органів розібратись , куди гроші поділись. Головне Кіндеру після виборів не дати втікти
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024