Мер Ковеля обурився діями помічника народного депутата України

10 Квітня 2017, 14:20
4484

На понеділкову апаратну нараду в Ковельському міськвиконкомі зайшов помічник депутата Верховної Ради України Ігоря Гузя, екс-голова Ковельської районної ради Ігор Верчук (на фото) і, перервавши її на самому початку, звернув увагу мера Олега Кіндера на те, що прийшли представники громади.

«Пане Верчук, тут апаратна нарада. Ви все зрозуміли?» – запитав Олег Кіндер.

«Ні. Людей цікавить, що зроблено по ветсанзаводу. Я не хочу зривати апаратну нараду», – відповів Ігор Верчук.

Міський голова попросив його, як помічника народного депутата, доповісти потім, що він разом із своїм нардепом зробили по цій проблемі. Апаратна продовжилась. Щойно доповів заступник мера Андрій Товстига, як в нараду знову «вклинився» Ігор Верчук.

«Ну вам же ясно сказали: тут апаратна нарада. Ясно чи ні?» – перепитував Олег Кіндер.

«Але людей цікавить, що зроблено?» – настоював Ігор Верчук.

«У вас нормально з головою?» – поцікавився міський голова.

«Абсолютно», – запевнив помічник нардепа.

Кіндер знову спитав, чи все у Верчука нормально з головою. Втрутився Товстига.

«Ігор Васильович, почекайте. Що це таке?! Зайдіть після наради. У мене постійно відкриті двері. Сядемо – поспілкуємося. То ж тут апаратна нарада йде, тут планують роботу на цілий тиждень», – пояснював він.

«Нічого страшного», – завірив Верчук.

«Верчук! Це хамство!» – з обуренням підвищив голос Кіндер.

«Чого це хамство? – здивувався Верчук.

Кіндер кілька разів сказав, що це – хамство, але Верчук заперечував. Кіндер нагадав, щоб Верчук, як помічник народного депутата, потім підійшов і розповів йому, що він зробив разом із своїм депутатом, який «обіцяв за три місяці все зробити». На запитання Верчука: «Ви можете п’ять хвилин вділити?», почув від Кіндера: «Ви ясно почули? Почули?»

Представники громади з Ігорем Верчуком вже після наради зустрілися у цій же залі з Олегом Кіндером та Андрієм Товстигою.

«Ми хочемо сказати свої плани. Якщо за сьогодні-завтра нічого не робиться – ми піднімаємо народ. Дзвонимо у Верховну Раду, перекриваємо дорогу, йдемо сюди, до «Білого» дому, мітинг робимо. І наші вимоги такі: якщо ви нічого не робите: Кіндера і Гунчика – у відставку. І закрити завод!» – заявив один з протестувальників.

«А Кіндер тут якою стороною? Давайте говорити реальні речі», – заперечив Олег Олексійович.

Міський голова озвучив давно відомі речі про те, що ветсанзавод є державним підприємством і знаходиться за межами міста Ковеля. При цьому він «зачепив» помічника нардепа Ігоря Верчука. Спалахнула сварка, до якої залучилося кілька людей.

«Ти ж тільки що говорив! Я ж тебе слухав! Тепер ти мене послухай. Щось зробилося? Не зробилося! Та не зробиться воно нічого!» – фамільярно переконував Олег Кіндер.

Громадяни почали доводили меру, що вони вже місяць стоять на блок-посту біля ветсанзаводу і там такий сморід, що треба респіратора вдягати.

За словами Олега Кіндера, проблема в тому, що всі державні підприємства «Укрветсанзаводу» відмовилися приймати відходи з ковельської філії. Рішення щодо утилізації відходів приймає Волинська обласна державна адміністрація. Мер наголосив: все, що залежало від міста Ковеля, міська влада зробила. І ще раз згадав, що підприємство є державним і знаходиться поза межами міста.

«Ми зараз починаємо шукати крайніх. Ветеринарна служба контролює кожен кілограм, який завозиться на ветсанзавод. У січні сюди не пустили ветеринара, який має право безперешкодно туди заходити. То яким «макаром» ми чи ви можемо зайти на це підприємство першої категорії небезпеки? Що далі? Яка наша функція?» – ставив резонні питання Андрій Товстига.

Як вказав Олег Кіндер, за місяць часу треба знайти земельну ділянку для вивезення з ветсанзаводу небезпечних відходів.

«Якщо там зараз якась болячка вискочить, то вам треба тікати з міста! Вас люди розірвуть! Я просто не уявляю, що то буде!» – казав протестувальник до мера Ковеля.

Олег Кіндер наголосив, що громадськість має право перекрити дорогу, ще щось зробити, а він такого права не має. Ковельчани ж наполягали на тому, що міській владі тоді треба «ворушити» голову Волинської ОДА Володимира Гунчика, зв’язатися з поліцією, аби вона активізувала розслідування кримінальних справ, відкритих відносно керівництва ветсанзаводу.

«Та кримінальні справи, то таке…», – махнув рукою Олег Олексійович.

«Ну як то таке?!» – здивувались люди.

Міський голова пояснив, що зараз обласна влада шукає земельну ділянку під відходи і поки не буде ділянки – ніхто не буде вивозити відходи, бо нема куди їх везти.

«Якщо ви говорите, що місто немає відношення до цієї проблеми, то це неправда. Орган місцевого самоврядування відповідає за екологічний стан в межах своїх повноважень», – дорікнув Ігор Верчук градоначальнику.

«Шановний пане Верчук! Ви дуже гарно все перекручуєте. Якщо є сміття, то за нього відповідають наші комунальні підприємства. А за державне підприємство відповідає держава, яку представляє облдержадміністрація. І питання в тому, що зробив Гузь, возив там…», – відповів Олег Кіндер.

«Да причому тут Гузь?!» – обурився Верчук.

«От що конкретно він зробив? Три місяці будемо чекати поки все закінчиться? Чи що?! Із-за чого, пане Верчук…», – встиг сказати Кіндер.

«Вас жаба задавила, що Гузь там був?» – посилив «градус» дискусії Верчук.

«І що він там зробив? Ну приїхав. І що зробив? Ну озвучив. І що далі? Да нічого не зроблено навіть на йоту! А я сьогодні їду в область на комісію відстоювати інтереси громади», – акцентував Кіндер.

«Передайте Гунчику: якщо до середи нічого не буде зроблено, то будемо вимагати його відставки, бо він нічого не робить», – попросив протестувальник.

«Ми звертаємося по ветсанзаводу в усі інстанції вже чотири роки. Остання моя розмова була з Мартиняком [депутат Верховної Ради України Сергій Мартиняк, – ред.]. Знаєте, хто це такий? Це власник отих курників, де мені клявся, що він з поляками побудує такий завод. Все!» – заявив наостанок «гарячої» розмови із протестувальниками Олег Кіндер. 


Коментарі
10 Квітня 2017, 18:06
Втручатись в роботу апаратноі наради -ХАМСТВО ! Це що? Гузь піариться. нацьковує помічника? Ви ні дня непрацювали на виробництві... знайте своє місце. Карєристи!
10 Квітня 2017, 18:18
а зякого дива гузаяка став нашим депутатом? Ми обирали від Ковеля Івахіва. Нехай гузойо їде у Вол. Волинський і там звітує. Не пукати взагалі в ковель. А Верчуку хочу сказати, що соромно було б помічнику депутата, посадовій особі міняти у валютників доляри на гривні. Шкода що не було з собою фотоапарата. Нехай пригадає Верчук події приблизно місячної давнини коли напривокзалці міняв гроші у чорних валютників. Ганьба.
10 Квітня 2017, 18:39
Вже прийняли рішення завезти гадость з іншої сторони Ковеля, щоб по Турії весь Ковель накрило. Оприлюдність прізвища посадовців, які прийняли таке ганебне рішення !
10 Квітня 2017, 19:04
можу дати контейнера на прокат.
10 Квітня 2017, 21:14
секеля можу тільки дати.
10 Квітня 2017, 21:41
«Але людей цікавить, що зроблено?» – настоював Ігор Верчук.«Да причому тут Гузь?!» – обурився Верчук.<br/>«Вас жаба задавила, що Гузь там був?» – посилив «градус» дискусії Верчук.«І що він там зробив? Ну приїхав. І що зробив? Ну озвучив. І що далі? Да нічого не зроблено навіть на йоту! А я сьогодні їду в область на комісію відстоювати інтереси громади», – акцентував Кіндер.Без коментарів
10 Квітня 2017, 23:47
Гріш ціна Верчуку з Гузьом якщо вони дійсно намагаються використати складнощі на ветсанзаводі для зведення рахунків з Гунчиком,Кіндером чи ще кимось іншим.Якщо це дійсно так-на наступних виборах люди оцінять цей факт належним чином.
11 Квітня 2017, 00:24
кіндера не люблю, але верчук мудак такий самий, бігає як проститутка і все до корита, до корита, коли вже нажруться
11 Квітня 2017, 00:28
підтвержую що верчук проститутка, згадайте що він балаболив про гузя на виборах в 2012 році, а тепер він його помічник, незнає з якої сторони гузю жопу відлизати, якого хера піариться на заводі, і кіндер мудак нічого итне робить, а гунчик у всьому винен він представник держави в області, потрібно в луцьк їхати
11 Квітня 2017, 00:40
цирк
11 Квітня 2017, 01:00
Я декілька років тому був помічником депутата ВР Потапчука М Л.Алле я не пргадую , щоб у помічника нардепа були юридичні підстави діяти в спосіб , що наведений в публікації . А з морально- етичної позицї , якби я або хтось де інший діяв в такий спосіб -йому довелося б скласти посвідчення .
11 Квітня 2017, 01:05
Верчук обідився на Балака, бо той не схотів засипати яму на Мріх, де Верчук живе. Де тепер Балак?<br/>Верчук обідився на Кіндера, бо той не дав ділянку його сину, як АТОшніку. Де має бути Кіндер?
11 Квітня 2017, 01:06
І коли члени громадськоі ради вирішують глобальні питання в Ковелі - то це погано , а що ж тоді добре . То що краще сидіти руки склавши , бо в усьому вбачається піар. Саме Верчук , небайдужа людина і має совість і гідність і нісенітниці ніколи не скаже і дурниць , грубощів собі не дозволяє!!!!
11 Квітня 2017, 01:48
Не треба Верчуку зважати на ті нісенитниці, що тут дехто плете. Все правильно робить Верчук. Товкти носом Кіндера в його бездіяльність і корупцію треба і можна в любий доступний не кримінальний спосіб. Завтра Кіндер збирає позачергову сесію з питань ветсанзаводу. Не пишете тут що Кіндер хоче пропіаритися, бо пишуть тут сраколизи Кіндера, що громадські активісти все роблять лише заради піару. А Кіндер при владі прославився лише чорним піаром, і правду написано вище, що його тільки в контейнер треба запакувати і відтягти на ветсанзавод щоб вдихнув там &quot;свіжачка&quot; на повні груди, еколог %ренов!
11 Квітня 2017, 01:53
Мер наголосив: все, що залежало від міста Ковеля, міська влада зробила. І ще раз згадав, що підприємство є державним і знаходиться поза межами міста???? Він що, за 6 років правління не знає меж міста Ковеля???? Хоча, для чого йому межі...Красти можна без меж, тобто безмежно....А братія мовчить, витріщивши очі.....
11 Квітня 2017, 02:08
І як би ви не старались обріхувати і обливати брудом І Верчука вам це не вдасться . Бо всі його знають як совісного Волонтера , який безперестанку іздить а АТО і бачити тут що чиновники , які отримують зарплатню і нічого не роблять для громади то стерпіти дуже важко. Так що Ігоре Васильовичу порядні і свідомі ковельчани Вас підтримують. І Ви дуже правильно піднімаєте питання. Все і всіх треба ставити на місце, а не дозволяти анархіію.
11 Квітня 2017, 10:13
А що чиновники тільки можуть землю ділити , а все інше то не іхні проблеми.
11 Квітня 2017, 10:56
Ковель потерпає від проблеми,а пани чубляться.ВИРІШУЙТЕ!!!!Досить словоблуддя!
11 Квітня 2017, 11:09
Нехай Верчук розкаже що він зробив конкретного для Ковельщини коли був головою рай.ради.Яку пісню він тоді співав і що говорить зараз.Тоді небуло такої пики,лише коли став&quot;волонтером&quot; на людських тушонках наїв харю.І зараз поступає по свинські.Де бачено ,щоб помічник депутата міг собі таке позволити.Тільки Гузь і Верчук - м у д а к и.
11 Квітня 2017, 11:16
Вирішити питання по Ветсанзаводу може лише область в особі Гунчика і обласного ветеринара.Як це так,щоб обєкт висоного ступеня ризику здійснював свою господарську діяльність без контролю вет.служби.Сьогодні кричать кругом чума свиней,а яку сировину возили через територію області ніхто неможе сказати.Неможуть сьогождні людям пояснити яка сировина знаходиться на Ветсанзаводі і скільки її там.Розстріляти міську вет.пані разом з обласними Поцами.
11 Квітня 2017, 13:10
Видно Верчуку сподобалось бути у владного корита , знову хоче дешевим популізмом вторувати собі туди дорогу. Як був гімнюком ,так ним і залишився . На жаль...
11 Квітня 2017, 15:26
Агов, люди!!!<br/>а ваш Івахів хоч приїхав до людей? Гузь ковельчан в Київ привіз, вони виступили в Верховній Раді, побували на зустрічах з неостанніми людьми країни, бо стараються для всієї громади Ковеля і Ковельського району.<br/>а ви що зробили для того, щоб змінити ситуацію??<br/>Правильно, лешше коментарі писати, аніж піднятися з двана і зробити щось!<br/><br/>Верчук хоче знати, які подільші дії, тому без коментарів. Кіндер тідьки тягне кота за хвоста, і на кожній нараді в Луцьку розводить руками, і переводить &quot;стрілки&quot;...
11 Квітня 2017, 15:42
Гунчик - боїться, Кіндер -обурився, Івахів - сховався. А головне ні той ні той навіть на місце проблеми не приїхали і не пояснили людям яким чином думають цю проблему вирішувати. Тільки зашевелились коли Гузь озвучив на брифінгу, людям слово надав. Так він вам поперек горла став, бо тільки Гузь щось з місця трохи зрушив.
11 Квітня 2017, 15:50
А Ви вийдіть до людей і поцікавтеся їхньою думкою щодо заводу, як це зробили Верчук, Гузь та інші ...... Це дійсно серйозна проблем на сьогоднішній день, тому потрібно підійти до вирішення даної проблеми дуже серйозно.
11 Квітня 2017, 15:57
Та візьміть тих: Товстигу, Кіндера, Гунчика за бари вивизіть на Ветсанзавод та й вкиньте їх в тоє гавно, може тоді заворушаться!!!
11 Квітня 2017, 16:46
А ще добре трохи того ветсанзаводівського добра Кіндеру і Гунчику до садиби завезти. Хай побачать сусіди як ці дєлки проблему вирішують.
11 Квітня 2017, 17:15
То хай далі цьомкає свого бездіяльного Івахіва в усі місця!
11 Квітня 2017, 17:16
Кіндер, а ти не офігів часом?<br/>Та без Гузя тема ветсана би не двинулась з мертвої точки!<br/>Чогось раніше нічого там не чесалось ,а зараз, як закрутилось, то не задоволений? <br/>Івахів проплатив?
11 Квітня 2017, 17:17
Верчуку я би потиснув руку.<br/>І Гузю би потиснув.<br/>Кіндеру - ні.
11 Квітня 2017, 17:57
Люди, та відкрийте очі і дивітьсядалі свого носа.Якби не Гузь, і далі люди стояли там мерзли на блокпостах.А влада грілася в теплих кабінетах.І казала на оперативних:все ми знаємо,ми все ми контролюємо.
11 Квітня 2017, 20:18
Блокпости-це добре! Місцеву владу потрібно заставляти.вчити...працювати! За Івахіва нема про що говорити:бачили очі кого обирали! Давайте може Гузя обиремо?. невидно неозброєним оком? -КАРЄРИСТ! ПОПУЛІСТ1 нічого не робив-хіба дідові лозу на кошики носив.що ж до Верчука-шукає себе... Мав шанс - втратив... думаєм разом-нам в Ковелі жити.
12 Квітня 2017, 14:19
І на брудній хвилі революції випливло....... типу Верчука. Що зиробиш, такі часи настали. Хто був ніким, той став всім....
12 Квітня 2017, 20:33
Ну це може тобі хвилі революції брудними були, а інші там гідність відстояли, Верчук в тому числі. І тих, хто підтримує Верчука в місті багато шоб ти знав. А що тута його гадять нещадно , то це факт тому, що людина має вагу і авторитет і до людей може йти сміливо.
14 Квітня 2017, 18:15
Ігоре Васильовичу! Не зважайте на писанину, знайте за Вами правда і з Вами Бог! З Великоднем!
14 Квітня 2017, 20:32
А може той, хто великими об&quot;ємами користується послугами ветсанзаводу має забезпечувати роботу<br/>того ж заводу?
31 Липня 2017, 00:17
Чому скільки бруду і огиди читаєш коли культурно можна пропозиціі і як іх вирішити?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром