У Ковелі запрацюють дитсадки: їх зможуть відвідувати поки лише 120 дітей

18 Липня 2020, 16:00
Дитина / Фото ілюстративне 1747
Дитина / Фото ілюстративне

У Ковелі 22 липня відкриють чергові дитсадки.

Про це інформує Ковельська міська рада.

З 22 липня у місті запрацюють три дитсадки – №2, №3 та №11, які функціонуватимуть у літній період. До цього у місті готувалися заздалегідь, адже розуміли проблеми батьків, особливо працюючих. Проте епідемічна ситуація не дозволяла відкрити їх раніше. У зв’язку з послабленням карантинних заходів місцева комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла позитивне рішення з цього питання.

Читайте також: У Ковелі послабили карантин: кому дозволили працювати

У названих закладах дошкільної освіти, відповідно до рекомендацій Головного санітарного лікаря України кожну групу зможуть відвідувати не більше 10-12 дітей. Працівники мають забезпечити дотримання протиепідемічних заходів. Серед яких – температурний скринінг, прийом дітей вихователями на вулиці, визначений порядок проведення дезінфекції, провітрювання, вологого прибирання тощо.

За кошти місцевого бюджету були придбані всі необхідні засоби для повноцінної безпечної роботи закладів. Потрібно лише кілька днів на закупівлю продуктів харчування.

Всього відвідувати ДНЗ зможуть 120 дітей.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024