Чоловік, який обкрадав автомобілі у Ковелі, відсидить за ґратами чотири роки

23 Липня 2020, 09:11
2600

Ковельський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення уродженця села Пустомити Горохівського району, раніше неодноразово судимого, який обкрадав автомобілі у Ковелі.

Про це йдеться у вироку суду від 20 липня.

Обвинувачений, бувши раніше судимим за вчинення корисливих злочинів, на шлях виправлення не став та повторно вчинив нові умисні кримінальні правопорушення проти власності.

27 вересня близько 22:00 він, знаходячись біля будинку № 31-а по вулиці Театральній в Ковелі, з незачиненого автомобіля Citroen Jumper викрав магнітолу Hyndai, автомобільний навігатор LARK та автомобільну зарядку з кабелем, чим завдав майнової шкоди власнику на загальну суму 1216,66 гривні.

2 жовтня близько 2:00, знаходячись біля будинку № 1 по вулиці 1-го Грудня в Ковелі, обвинувачений розбив скло правих передніх дверей та проник до автомобіля Volkswagen Passat, звідки викрав автомобільну магнітолу та флеш-накопичувач Silikon Power, чим завдав власнику майнової шкоди на загальну суму 366,33 гривні.

У ту ж ніч злодій біля будинку № 31 по вулиці Театральній Ковелі зламав замок водійських дверей за допомогою викрутки, проник до автомобіля Audi 100, звідки намагався викрасти автомобільну магнітолу Ріоnееr, однак злочин не було закінчено, оскільки він не зміг фізично дістати магнітолу з панелі салону.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованих йому діянь визнав повністю. 

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні злочинів, передбачених статтею 185 Кримінального кодексу України, і призначити йому покарання у виді позбавлення волі на три роки і шість місяців.

До покарання, призначеного цим вироком, частково приєднали невідбуте покарання за вироками Ратнівського районного суду та Ковельського міськрайонного суду і за сукупністю вироків визначили покарання у виді позбавлення волі на чотири роки.

Також чоловік заплатить в дохід держави процесуальні витрати по кримінальному провадженню в сумі 1570 гривень за проведення судової товарознавчої експертизи.

Коментарі
23 Липня 2020, 19:30
Насціть йому на голову!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024