Де взяти найкращі рецепти на Великдень

13 Квітня 2017, 10:55
1287
Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про володимирського митця, який розгадує таємниці всесвіту, працюючи зі здавалося б, звичайною яєчною шкарлупою. Анатолій Бойко створює справжні шедеври у різних оригінальних техніках. Але це не єдине його вміння – чоловік ще й добре володіє пензлем, виготовляє прекрасні роботи з дерева, очерету, лози,скла,вишиває, плете гачком, малює графіку… Як Анатолію Бойку вдається бути настільки багатогранною особистістю, дізнавайтеся зі сторінок газети. 

Ківерцівське подружжя Тетяни й Олега Вілігурських накручує тисячі кілометрів на двох колесах. Велосипед допомагає родині відкривати нові куточки України. Багатодітна сім’я обожнює їздити в гори чи на озера. Чоловік та дружина розповіли, як планувати свої подорожі, якщо наймолодшому учаснику вашої команди всього три роки. 

Олександр Хомик є першою і поки що єдиною скрипкою у своїй сім’ї й родині. Уродженець села Скобелка Горохівського району, а нині лучанин не уявляє свого життя без музики. Він грає змалку і жодного разу навіть не думав, щоб покинути грати на скрипці чи змінити професію. Пан Олександр є художнім керівником камерного оркестру «Con Moto», викладачем Луцької музичної школи № 2 та учасником гурту «Стара шухляда». Музика, зізнається скрипаль, стала сенсом його життя. 

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач, рецепти для свята та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39