У Ковелі виконком встановив рекорд, але відмовився від аудіозапису

13 Квітня 2017, 13:47
2245

Сьогодні виконавчий комітет Ковельської міської ради розглянув та прийняв 42 важливих для життєдіяльності міста рішення всього за 13 хвилин. З такою швидкістю цей орган влади в нинішньому році ще не працював!

Міський голова Олег Кіндер навіть не дивився на проекти рішень, скоромовкою зачитуючи порядок денний, а члени виконкому ухвалювали їх так званим «шляхом мовчазної згоди». На початку навіть трапився казус, коли зачитане Олегом Олексійовичем з порядку денного дуже відрізнялося від написаного у проекті рішення. На прикрий факт, що меру «підсунули» «щось не те», звернула увагу секретар міської ради Віра Федосюк. Градоначальник тільки посміявся.

«Добре, що Віра Іванівна контролює, а то подадуть на мене в суду і скажуть, що голосували члени виконкому не за те рішення», – підбадьорив він себе і секретаря ради.

  У «Різному» Олег Кіндер повідомив, що до виконкому вкотре звернувся депутат міської ради Володимир Косцьов’ят з проханням внести в регламент виконавчого комітету організацію ведення звукозапису на засіданнях. Керуючий справами Володимир Бойко сказав, що не бачить в цьому необхідності. Міський голова його підтримав і звернувся до журналіста нашого видання:

«Отам камера є, яка власне веде і відео, і аудіозапис. Якщо комусь треба… Якщо потрібно підтвердження комусь або ще якісь моменти. Я ще раз говорю: звертайтесь до мене. Ми робимо зйом інформації і надаємо інформацію кому потрібно».

«Тоєсть, нема необхідності. Так?» – перепитав Олег Кіндер членів виконкому.

Отримавши ще одну схвальну думку від президента ТОВ ВО «Ковельсільмаш» Миколи Заікіна, міський голова оголосив, що «абсолютно підтримує».

Свого часу виконком «попався» на грубій фальсифікації рішення. Мер заперечував навіть власний голос з виконкому на аудіозапису, що надав слідству журналіст. Ковельський відділ поліції, який вже дуже довго очолює полковник Іван Тусь, кримінальне розслідування «заглушив», однак на цьому резонансна і скандальна справа не закінчилась. Постановою Львівського апеляційного адміністративного суду, яка залишена без змін ухвалою Вищого адміністративного суду України, дії ковельського міського голови визнані протиправними, а сам Олег Кіндер має сплатити 5 тисяч гривень моральної шкоди

Коментарі
14 Квітня 2017, 10:43
а у мене є відео і аудіозапис як Товстига з Балаком фальсифікували проведення тендеру на управителя будинками і здали на знищення 40 будинків Вересу. Я його представлю, коли почнеться суд над нашими керманичами.
14 Квітня 2017, 12:07
а Балак якраз фірму Верес і очолив!!!
14 Квітня 2017, 12:31
Лови бумеранг все одно долетить
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024