Рятувальники нагадують ковельським аграріям правила безпеки під час жнив

28 Липня 2020, 12:33
Рятувальники нагадують ковельським аграріям правила безпеки під час жнив 1915
Рятувальники нагадують ковельським аграріям правила безпеки під час жнив

Рятувальники проводять заходи для запобігання пожежам під час під час збирання та зберігання врожаю, а також грубих кормів.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

28 липня працівники ДСНС провели рейдову перевірку стану дотримання правил пожежної безпеки у сільськогосподарських підприємствах Ковельського району. Зокрема протипожежні заходи провели у СТзОВ «Пісочне», що в селі Пісочне та на приватному підприємстві  імені Івана Франка, що у селі Радошин Ковельського району.

Рятувальники провели детальні протипожежні інструктажі та нагадали аграріям основні вимоги пожежної безпеки під час збирання врожаю, перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння на техніці, що задіяна під час збирання врожаю зернових.

Керівників господарств закликали  забезпечити обкошення та оборення полів в місцях прилягання до доріг та лісів, встановлення знаків щодо заборони використання відкритого вогню біля полів.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024