У Ковелі відновили опалювальний сезон

14 Квітня 2017, 13:48
2214

У зв’язку із значним зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря та враховуючи звернення ковельчан, у місті відновили опалювальний сезон.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Згідно з цим документом, дано доручення директору підприємства теплових мереж «Ковельтепло» Бойку В.І. з 14 квітня відновити опалювальний сезон в місті.

Такі ж рекомендації адресовано всім підприємствам, установам та організаціям, незалежно від форм власності і господарювання, та населенню.

Відповідальність за відновлення опалювального сезону покладено на керуючого Ковельським відділенням ПАТ « Волиньгаз » Рибачка С.Ю. та директора ПТМ «Ковельтепло» Бойка В.І.

Коментарі
14 Квітня 2017, 17:59
Нарешті. А то можновладці дебіли вирішили місто морозити.... Ще б на початку березня вимкнули.. Бо сонце одинь день засвітило....
17 Квітня 2017, 01:11
Правильно зробили що вимкнули. Палити наші гроші коли тепло - навіщо? І молодці що увімкнули при похолоданні. <br/>Трандіти бажаючих багато. <br/>У органах влади не працюю - щоб не приписували мені відбілювання кіндерлогів.
17 Квітня 2017, 21:51
Призупинити подачу тепла це було правильно. В даному варіанті було офіційно завершено опалювальний сезон.... Який має бути здається до 15 квітня. Було завершено хоча всі прогнози показували похолодання. А зараз офіційно відновили. Палять ваші гроші коли зимою у -25 на землі де проходять теплотраси земля не замерзає..... І коли теплові лічильники рахують воду по кубометрах а не різницю у вхідній і вихідній температурі....
18 Квітня 2017, 23:58
Може досить малювати сферичного коня у вакуумі?<br/>Непроникні теплотраси і вумні лічильники - то діло хороше. Але поки малоімовірне. <br/>Крали, крадуть і будуть красти - не сперечаюся. Але ж і ми з вами допустили що ляльковий театр буратинів лишився на другий строк.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024