У ковельській ДЮСШ ремонтують роздягальні та душові

02 Серпня 2020, 15:30
Олена Клімашеська 1457
Олена Клімашеська

У комплексній ДЮСШ імені Євгена Кондратовича готуються до нового навчального року.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Директорка закладу Олена Клімашеська розповідає, що цьогоріч їм вдасться здійснити давню мрію і відремонтувати роздягальні та душові, які знаходяться поряд з басейном. Про це неодноразово просили і ковельчани, які його відвідують. Тут необхідно перекласти плитку, замінити сантехніку.


 

Олена Миколаївна показує вже змонтовану нову вентиляційну систему. Її модернізації потребує і приміщення, де знаходиться сам басейн. Нині ж освіжили стелю, адже волога дає про себе знати.


 

«Тут чимало зроблено силами колективу, за що їм велике спасибі, адже ніхто не зважає на посади, титули, а всі допомагають, хто, що вміє і чим може», – підкреслює керівниця закладу.

Крім того, у школі на першому поверсі капітально ремонтують санвузли. Там приступили до вкладання плитки.

Загалом на спортшколу у нинішньому році витратять майже півтора мільйона гривень з міського бюджету.

Впродовж останніх років тут вже утеплили та оновили фасад, зробили благоустрій прилеглої території. Торік відремонтували покрівлю, інженерні мережі плавального басейну. Йдеться про систему, необхідну для опалення приміщень, подачі та підігріву води. Також встановили новий сучасний, енергоефективний котел. Оновили шаховий клуб та багато іншого.




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024