У Ковелі до нового навчального року готують школи і дитсадки

06 Серпня 2020, 12:32
У Ковелі до нового навчального року готують школи і дитсадки 2329
У Ковелі до нового навчального року готують школи і дитсадки

У Ковелі обговорили підготовку шкіл та дитсадків до нового навчального року.

Про це інформує Ковельська міська рада. 

Юристка управління Ірина Васковець поінформувала про хід тендерних закупівель меблів та обладнання для нової української школи (багатофункціональних пристроїв, телевізорів, ноутбуків, дидактичних матеріалів).

Під час розмови наголосили, що нинішній навчальний рік розпочнеться в умовах адаптивного карантину. Тому необхідно вжити заходів щодо дотримання протиепідемічних вимог: забезпечення освітніх закладів пірометрами, засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими для обробки рук та поверхонь. Частина шкіл, дитсадків вже мають все необхідне. Ситуація щодо решти – аналізується, у найближчі дні будуть визначені потреби і джерела фінансування.

Йшлося про ремонтні роботи, благоустрій, дотримання правил безпеки у закладах. На цьому мають зосередити увагу керівники, обстежити стан каналізаційних люків, надвірного та спортивного обладнання, обмежити доступ сторонніх осіб на територію, особливо у вечірній та нічний час.

Оксана Колода – методистка методкабінету управління освіти розповіла про особливості функціонування з 1 вересня закладів дошкільної освіти. Наразі працюють над порядком організації відвідування дитсадків дітьми, комплектування груп. Інформацію з цього приводу обіцяють оприлюднити згодом.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024