Ковельчани перекрили трасу на Варшаву

19 Квітня 2017, 11:31
4042

Протестувальники із Ковеля та Ковельського району перекрили трасу Київ – Ковель – Ягодин.

Про це повідомляє в себе на сторінці у Facebook Андрій Бокоч.

«Міжнародна траса Київ – Варшава в Ковелі перекрита. Сморід, який несеться з ветсанзаводу, довів людей до відчаю», – зазначає він в коментарі до фото.

2

2

Коментарі
19 Квітня 2017, 16:05
нехай там і ночують)
19 Квітня 2017, 17:26
а тобі сука воду привозять додому іди попий з 2 ковеля
19 Квітня 2017, 17:41
Знов до Люблинця пертися... Та б*ять перекрийте десь в районі Машзаводу. Чому я повинен страждати через Ковельські проблеми... Це те саме що Люблинецькі люди перекриють ковельські дороги бо щось там нас перестало влаштовувати в нашому селищі. Вже хватить що хотіли до нас таємно (!) привезти той сморід... Що геть з розуму з"їхали???
20 Квітня 2017, 00:43
Щойно подивився на телеканалі Інтер сюжет про перекриття автодороги Ягодин-Київ. Кіндер заявив, що він державний службовець (а зі мною сперечався його помічник, що Кіндер не є державний службовець!!! див. http://kowel.rayon.in.ua/news/25857-kinder-pereklav-vidpovidalnist-za-situatsiiu-iz-vetsanzavodom-na-derzhavu) і йому немає часу цим займатись, у нього важливі державні справи!. То хто є Кіндер насправді? Державний службовець чи посадова особа місцевого самоврядування? Схоже, що на 7 році керування містом він сам не знає хто він є і що він робить! Одним словом, типу Льоні Черновецького - він і його команда молода робить щось важливе.... Тьху!
20 Квітня 2017, 00:54
А чого ти страждаєш за Ковельські проблеми? Перекривали не Люблинецьку дорогу, а державну. Сиди собі в Люблинці, якщо твоя хата скраю, тебе ніхто не чіпає.
20 Квітня 2017, 01:18
По-перше це территорія Люблинецької громади. Ви прийшли до нас без дозволу нашої адміністрації, не зрозуміло хто вам дав право перешкоджати моєму пересуванню (!) у мене ж дома. Я не можу ні виїхати на роботу чи по справах, ні в`їхати. Поліція зобов`язана вивчити відеоматеріали і покарати тих хто мітинг перетворив на злочинні дії.
20 Квітня 2017, 01:23
І хата моя не з краю. Ми також мітингували коли хотіли таємно вивезти ваше "гівно" до нас. Але при цьому не перекривали жодної з Ковельських вулиць. Від нашого мітингу жоден ковельчанин не відчував дискомфорту.
20 Квітня 2017, 02:16
Перекриття було організовано дійсно по-бидляцьки. В цивілізованих випадках через 15 - 20 хвилин пропускають по 4-5 автомобілів по кожній смузі. В даному випадку не пропускали навіть рейсових в т.ч. міжнародних автобусів, автомобілів з малими дітьми і людей на кладовище. Більше того, керовані зас..цем гузем остолопи самовільно зрізали близько 10 величезних дерев на дорозі до с. Довгоноси в районі джерела. Більше того, ці самі недоумки вчинили шарпанину і нанесли ушкодження людині, яка їхала на кладовище в с. Довгоноси. Більше того, деякі "протестувальники" в камуфляжі, в кінці акції дорвались до дармових бутербродиків і свіжої самогонки були схожі на поросюків з брудного хліва. Більше того, координатор цього збіговиська гузьо смідинський волав на всю горлянку, погрожував водіям "вивезти" їх і тп. То хто нам заважає бути ЛЮДЬМИ - заводу, путін, сепари, чи ми самі, недоумкуваті?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024