Двом жителям Ковеля схвалили пільговий молодіжний кредит на житло

11 Серпня 2020, 16:00
Двом жителям Ковеля схвалили пільговий молодіжний кредит на житло 2350
Двом жителям Ковеля схвалили пільговий молодіжний кредит на житло

Відбулося засідання громадської комісії з житлових питань.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Начальниця відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко поінформувала, що у Ковелі діє міська цільова програма «Житло для молоді на 2020 рік». Обсяг фінансових ресурсів, які необхідні для її реалізації, складає 1 мільйон 185,5 тисячі гривень.

Сім’ї та одинокі ковельчани молодіжного віку мають можливість отримати пільговий довготерміновий кредит на будівництво (реконструкцію) і придбання житла. З цього приводу звернулися двоє мешканців міста, які перебувають на квартирному обліку. Комісія задовольнила їхні заяви.

У Волинське регіональне управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» будуть скеровані документи про кандидатів на отримання позики.

У ході роботи члени комісії ознайомились з актом обстеження житлових умов ковельчанки Галини К., яка мешкає у службовій квартирі, та вирішили взяти її на квартирний облік.

П’ятеро осіб, котрі змінили місце проживання і виїхали з Ковеля, а також за особистими заявами знімуть з черги.

У зв’язку з народженням третьої дитини Романа Т. внесено в списки першочергового одержання житла, а Олександра В., який воював на Сході України – в списки учасників бойових дій АТО.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
12 Серпня 2020, 07:53
Цікаво, цікаво!!! Коли я зверталась по надання даного кредиту, мені відповіли що програма діє але коштів не виділяють!!! На декого знайшлись((((((((!!!!! Одним є іншим немає.
12 Серпня 2020, 15:20
А під які реальні проценти? 100% річних чи більше?..
13 Серпня 2020, 02:31
Друзі, не засуджуйте вчинки влади. Можливо, коли ви звертались коштів і справді не було, а зараз є. Про це було повідомлення на цьому сайті. Чому ви не пішли запитати?
13 Серпня 2020, 16:48
Друзі, вклонімося владі за дискримінацію при наданні кредитів. Владці у нас виховані у світлих совківських традиціях - дефіцитний товар з-під прилавка, по блату...
15 Серпня 2020, 02:10
Моя сім'я одна з тих, чиї заяви на надання даного кредиту задовільнили. 2 тижні тому на цьому сайті я прочитала в новинах що молодих людей запрошують до участі в програмі. На наступний день в 8.00 я вже була під міською радою, до 14.00 зібрала практично всі документи і заповнила анкету. Постаралась зробити все максимально швидко і ось результат. А тим, хто засуджує владу - хотіла б я вас побачити на їх місці? Всі такі розумні диванні критики. А самі що зробили для того щоб щось мати? Прийшли і запитали і все? Ви як думаете: кому треба цей кредит? До вас має хтось подзвонити коли виділили кошти? Поки самі нічого не зробите - нічого не буде. <br/><br/>На рахунок блату і корупції. В моїй справі нічого подібного не було, просто наполегливість. Вірити чи ні - ваша справа. <br/><br/>На рахунок відсотків. Якщо в сім'ї позичальника є дитина - вона звільняється від сплати відсотків до 18-тиріччя дитини. Тому прохання свою заздрість залишити при собі.
15 Серпня 2020, 13:48
Ну, отримала кредит по блату (якщо не троль), ну, пощастило (якщо відсотки витягнеш). Але навіщо співати дифирамби кредитору? Відсотки чому приховала? Може, ти все-таки троль - рекламний агент кредитора?..
15 Серпня 2020, 17:18
Не по блату, а пощастило. Там під 3% річних, але за 1 дитину звільняють від відсотків, за 2 дитини -25% від тіла кредиту. Я впевнена в цій програмі, адже 19 років тому такий кредит взяла моя мама. Там все чесно і прозоро. <br/>Ніякої реклами, просто розказую що все реально.
16 Серпня 2020, 13:21
Прозоро???????
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024