У Ковелі розпочали приймати пропозицій щодо розбудови по вулиці Модеста Левицького

18 Серпня 2020, 11:34
2323 Джерело: volynonline.com

Розпочали приймання пропозицій до детального плану території по вулиці Модеста Левицького, 60.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради, там же можна завантажити документи і плани, що стосуються розбудови.

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території по вулиці Модеста Левицького, 60 в місті Ковелі Волинської області».

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови земельної ділянки та всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я міського голови за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 73 або на електронну пошту [email protected] до 17 вересня 2020 року.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцеперебування, посади й особистого підпису керівника.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Читайте також: Влада попросила мешканців Ковеля вивісити прапори

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024