Секрет економії на активному відпочинку розкрито

21 Серпня 2020, 17:08
«Мілітарка» 1795
«Мілітарка»

Неважливо, збираєтесь ви в похід чи на сплав або ж цікавитесь риболовлею чи пошуками з металошукачем, певне спорядження вам обов’язково знадобиться. Спеціалізоване, зазвичай коштує дорого й початківцям не завжди по кишені, але є інший варіант – пошук альтернативних речей, й тут в нагоді стане військове спорядження. Придбати його просто, в цьому може допомогти магазин армійського екіпірування «Мілітарка», де асортимент дозволяє вибрати необхідні речі для служби та активного відпочинку.

Чого саме військове спорядження

Діяльність військових невідривно пов’язана з високою активністю: переходи на великі дистанції, ночівля та приготування їжі в польових умовах, обладнання табору – все це потребує певних елементів екіпіровки, які за своєю функціональністю мають схожі риси із туристичними та іншими аналогами. Деякі армійські речі взагалі розроблялися на базі цивільних для активного відпочинку. Але, військове спорядження має кілька переваг, особливо над дешевими варіантами:

 

  • Вся екіпіровка розробляється із врахуванням екстремальних умов експлуатації. Вона постійно тестується, в тому числі в бойових умовах, й вдосконалюється. 
  • Матеріали для армійської амуніції це міцний нейлон, кордура, ударостійкі пластики, алюміній тощо. Тобто, вони повинні витримувати максимальні навантаження.
  • Ціна-якість значно доступніші, особливо коли нема змоги придбати спеціалізовані речі для подорожей чи полювання.

Що варто придбати, а що ні

Замінювати одні речі іншими, чи застосовувати їх по іншому призначенню для середньостатистичного українця це буденність. Це й підхід можна застосувати й для активного відпочинку. Що, є такого в асортименті військового спорядження магазину «Мілітарка»?

 

  1. Розвантажувальні жилети та РПС, які відмінно підходять для полювання (є й мисливські, й рибальскі), або можуть бути використані в якості аналога будівельного поясу. Чохли бронежилетів, що замінять такі для кросфіту.
  2. Цілий спектр інструментів від ножів та мультитулів, до сокир, пилок та лопат.
  3. Посуд – армійські типи вітчизняного та західного виробництва.
  4. Фляги та гідратори.
  5. Армійські підсумки в яких можна транспортувати що завгодно: набори інструментів, їжу, прикормку для риболовлі.

А ще паракорд, компаси, годинники, окуляри, карабіни – тут навіть не доведеться фантазувати із застосуванням. Те ж саме стосується військово-тактичних ігор, таких як страйкбол. І все це за більш доступною ціною, особливо в порівнянні із спеціалізованими точками продажу.



 

А чому так дешево?

Відповідь на це питання криється в масовому виробництві військового спорядження по давно відпрацьованим схемам. Також відсутні затрати на патенти за брендові матеріали, а вітчизняні виробники не втрачають кошти на доставці та митних виплатах. І зараз ми не говоримо про копійчані речові мішки та радянські казанки. Є цілком сучасні вироби армійської амуніції, що розроблені та виготовлені на протязі останнього десятиліття, з врахуванням вимог сьогодення.

Чому варто завітати до «Мілітарки»?

Сьогоднішня компанія «Мілітарка» – це 3 магазини в столиці і потужний інтернет-майданчик, де асортимент більш ніж на 15000 позицій. Серед яких дійсно є що обрати для активного відпочинку, і що не менш важливо – отримати професійні консультації від менеджерів. Причому замовити потрібні речі досить просто до будь-якого куточку нашої країни, варто лише зайти на сайт військторгу «Мілітарка» та обрати те, що необхідно сьогодні.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром