У Ковелі відбувся патріотичний автоквест

25 Серпня 2020, 15:00
У Ковелі відбувся патріотичний автоквест 2518
У Ковелі відбувся патріотичний автоквест

У Ковелі 19 команд змагалися в патріотичному автоквесті.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

21 серпня до Дня Незалежності України колектив Молодіжного центру «Місто ідей» за підтримки відділу культури та підприємців міста організували автомобільний квест.

19 команд з патріотичним піднесенням, на автомобілях, прикрашених національними прапорами, змагалися за головний приз – триденну поїздку в Карпати. Учасники розв'язували логічні загадки, відгадували назви вулиць, присвоєні на честь відомих українців, виконували розважальні «агентські» завдання, співали українські пісні та дізнавалися багато фактів про Незалежну Україну.

Переможці, а саме команда «Friends» фінішували з великим відривом, майже в 50 хвилин, і їх щастю не було меж, оскільки саме вони виграли мандрівку у Карпати.

Другими та третіми з відривом у 5 секунд здолали маршрут команди «Люди в чорному» та «30+», які отримали подарункові набори солодощів та снеків від Молодіжного центру «Місто ідей» та відділу культури Ковельської міської ради. 

«Ми стільки часу та сили витратили на підготовку до цього квесту, але дивлячись  якими враженнями діляться між собою команди, та відчуваючи цю атмосферу, розумієш, що воно того варте. І тоді в тебе з'являється бажання робити більше», – каже фахівець з молодіжної роботи Юля Столярчук.




Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024