У Вербці у школі відкрили новий корпус зі спортзалом і харчоблоком

03 Вересня 2020, 15:32
У Вербці у школі відкрили новий корпус зі спортзалом і харчоблоком 4554
У Вербці у школі відкрили новий корпус зі спортзалом і харчоблоком

Модернізований навчальний заклад після реконструкції відкрили у селі Вербка Ковельського району.

У відкритті, 1 вересня взяв голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко. Про це інформують у Волинській ОДА у Facebook.

Загалом будівництво школи розпочалося ще у 2018 році, однак, найбільше фінансування на будівництво цього навчального закладу видилили з державного бюджету саме цьогоріч. Загальна кошторисна вартість будівельних робіт склала понад 56 мільйонів гривень, з яких майже 50 мільйонів гривень – це кошти ДФРР, решта – кошти місцевих бюджетів.

Читайте також: Вербка: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик відкрив нову школу

У 2020 році навчальний заклад будувався в рамках програми Президента України «Велике будівництво» і , як і планувалося, 1 вересня учні мали змогу переступити поріг оновленої сучасної школи. Відтепер тут добудована нова трьохповерхова будівля, в якій розмістили простору актову залу, облаштований сучасним обладнанням харчоблок з обіднім залом на 100 місць. Також облаштовали нове навчальне приміщення для першокласників на 18 місць, бібліотека та методичний кабінет.

Читайте також: Як у Вербці будують новий корпус школи

Особливу увагу присутніх привернули спортивні зал та майданчик, позаяк збудовані вони відповідно до найсучасніших стандартів. До слова, спортзал – найбільший зі шкільних спортивних залів на Волині, а спортмайданчик просто вражає, позаяк облаштований для занять різними видами спорту, у тому числі біговими доріжками зі штучним покриттям.

«Приємно вражений, адже така спортивна інфраструктура є навіть не у всіх міських школах. Переконаний, що діти з радістю будуть займатися тут фізкультурою та спортом», – зазначив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, перерізавши стрічку та оглянувши об’єкт.


























 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
03 Вересня 2020, 20:32
що там робить Козак і чому без масок
03 Вересня 2020, 21:01
Хочеться брехати? Тож будівництво почалося в 2016 році. До "Великого будівництва" має відношення тільки терміном в 4 роки. Негарно примазуватись до будівництва розпочатого ще при Пороху. Але ці живі можновладці ні стида, ні совісті не мають.
04 Вересня 2020, 08:29
А теплотрасу в землю недано закопати?
04 Вересня 2020, 12:25
Тре Романа Дідицького запросити, щоб тренажери на спортмайданчику встановив. Рома-космос до цього навіть не додумається, не те щоб встановити.
04 Вересня 2020, 14:53
До коханки приїхав. Тож всі знгають, що директорка школи його коханка. Вони її навіть з чоловіком розлучили, щоб не мішав.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром