Музикант з Ковеля Роман Черенов взяв участь у мітингу артистів перед Кабміном

04 Вересня 2020, 17:11
Музикант з Ковеля Роман Черенов взяв участь у мітингу митців перед Кабміном 2574
Музикант з Ковеля Роман Черенов взяв участь у мітингу митців перед Кабміном

Під Кабінетом міністрів в Києві відбувся мітинг на підтримку концертно-музичної індустрії під назвою «Нас не чують».

3 вересня представники музичної індустрії протестували проти рішення уряду про часткову заборону на проведення концертів.

До цього протесту приєднався і саундпродюсер, уродженець Ковеля Роман Черенов під псевдонімом Morphom. Музикант у своєму сторіз в Instagram опублікував відео із мітингу. А також він потрапив на фото музичного продюсера Юрія Медведя, які той опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Як інформує «УНІАН», на думку мітингувальників, під приводом боротьби з пандемією коронавірусу відбуваються вибіркові карантинні обмеження та дискримінація частини організаторів концертів. Учасники акції вимагають розробки державної політики, яка врятує музичну індустрію під час повної зупинки.




 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
04 Вересня 2020, 22:19
Відповідно до рішення Конституційного суду від 28 серпня 2020 р. № 10-р/2020 по справі № 1-14/2020(230/20) карантинні обмеження визнано незаконними, оскільки вони введені не законами, а якимось постановами Кабміну. Після появи рішення залякувачі населення оскаженіли, почали писати в декілька разів більшу кількість віртуальних безфамільно-безадресних "захворілих" та "померлих" влітку від минулосезонного слабкого несмертельного грипу, що закінчився в лютому. Почали оптом "хворіти" артисти і політики, викликаючи сміх та огиду. Ось тільки страшно одне, що карантиноїди доїдають економіку держави, а це є тією ж самою державною зрадою...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024