Дубове: демонтували стелу учаснику АТО

02 Травня 2017, 11:15
3244

У селі Дубове Ковельського району демонтували стелу учасника АТО Андрія Омелянюка, який загинув наприкінці серпня 2014 року. Вона була розміщена у центрі села. Спорудили і встановили її власним коштом односельчани – друзі та однокласники Андрія Омелянюка.

Пост про це розмістила у Facebook вчитель місцевої школи Наталія Тхоржевська, –  пише Вісник+К.

Зокрема, вона розповіла, що матері загиблого воїна пообіцяли, що мовляв колись поставлять стелу в іншому місці. Проте минуло уже два місяці, а нічого не зроблено.

«Можливо десь, колись і буде встановлено ту (чи іншу) стелу в іншому місці… Але чим заважала до того часу ця нашим очільникам громади, доки нову встановлять? Вона мала досить естетичний вигляд і гарно вписувалась на місцевості», – написала вона.

Коментарі
02 Травня 2017, 14:51
У Ковелі також демонтували стелу Героям, які загинули в так званому ато, яка була встановлена на бульварі Л. Українки, точніше біля кафе &quot;Казка&quot;. Тут, принаймн у доступному людяному місці, зупинялись і віддавали свою шану загиблим захисникам і ковенльчани і гості міста. Громадськість наполягала встановити стелу біля міськради, щоб нагадувала владі, що ці сини України загинули за суверенітет України, за те, щоб україна була процвітаючою, щоб всі жили в достатку і мирі. Але хтось (хто?) вирішив внакше. Такого безглуздя і наруги над стелою не витримав встановлений в минулому році памятник «Борцям за волю України» і почав тріщати...<br/>На відкритті памятника у серпні місяці минулого року міський голова Олег Кіндер запевнив ковельчан, що цей пам’ятник – шана Героям – учасникам визвольного руху, ветеранам війни і нашим новітнім Героям – бійцям АТО та революції Гідності. <br/>Як шанує Кіндер О. О. громаду яка його обрала, бюджет - який громада наповнює, полеглих ГЕРОЇВ АТО і за всі їнші його &quot;заслуги&quot; негайно повинна питати в нього прокуратура!
02 Травня 2017, 19:17
ганьба такому меру і гнати його в три шиї
02 Травня 2017, 20:27
Це не мер,це Безека підарас(продав земельку покупляв квартири в Луцку і в Києві)ограбив Дубівчан то ще і відробляє російського рубля щоб забули патріотів.Цього ..андона тільки долари цікавлять
02 Травня 2017, 21:18
Продалися на виборах за 200 грн. то і маєте, що хотіли.
02 Травня 2017, 21:23
Мочкануть сеперскую падлу
02 Травня 2017, 23:34
Це не вихід! А про сьогоднішню владу с. Дубове маєте те на що заслуговує народ який продався у 200 гр плюс олігархічна система.
03 Травня 2017, 01:26
Не сумнівайтеся, до Дня перемоги фото героя Андрія Омелянюка знову постане в центрі села.В новому образі. А Тхоржевській Н.Д. раджу ділом зайнятися,а не брехні розпускати.Ну,вибори були,не пройшла,заспокойтеся і іншим не мішай...працювати
03 Травня 2017, 02:24
Мочкануть Вову Морду. Зав те,що підар і тупий. Стеллу прибрали,бо ніяке падло за нею недоглядало, і там скидалисміття кому не лінь і гадили собаки- побратими Морди.
03 Травня 2017, 14:51
Дісно надоїло вже слухати &quot;сплетні&quot; нашої Т.Н.Д.. По-перше у Андрієвої мами запитувались чи не проти щоб памятний знак стояв біля памятника бійцям-односельчанам які загинули у В.В. війні. Це Н.Д. знає добре. Далі нарахунок сосен без дозволу екологів дерева ніхто б не зрізав, і цей дозвіл нетак легко отримати, Хіба зараз біля школи негарно, посадили туї, поклали бруківку. Коли йшли вибори на голову об'єднаної громади , партія Укроп разом з Н.Д. платили по 200 грн., дискотери робили по селах, волонтерство для показухи. А зараз ВОНА так чесно контролює всі дії влади, гидко дивитись і читати,Н.Д. втихомиртись.
04 Травня 2017, 10:47
Тут на сайті не новини, тут все,щоб розхитати суспільство брудними іграми.
04 Травня 2017, 10:50
Продажний народ!! <br/>За 200 грн........, як не стидно, за що загинули хлопці на війні??????
04 Травня 2017, 20:54
У вас ялинки соснами стали, а сосни пеньками будуть!!! Для чого сажають дерева? Щоб виросли! А ви що тупоморді зробили? Знищили те що виросло! Знищили людську память! Народ не памятаючий свого минулого, не гіден майбутнього! Нову стелу побудували? Ні! Навіщо було демонтувати стару побудовану на кошти односельчан. Це все тупість нової влади яка не знає чим зайнятися на благо громади. Ось з цього і починайте, а не затикати уста правди Тхоржевської. Вона людина, що з власною головою дружить і мабуть почала б працювати не з закривання школи в Облапах, рубкі дерев і зносу стел героям АТО. Отримали те що хотіли - любуйтесь і радійте!
05 Травня 2017, 02:26
ххіба щось не так, чи не правду написала Тхоржевська. Троцюк - ти бовдур і ті хто за тебе голосували бовдури.
05 Травня 2017, 12:41
Прохожому , це Тхоржевська так висловлюється чи її прихвостки
05 Травня 2017, 16:14
Прохожому, Тхоржевську незахотіли люди. щоб була директором, двічі її люди невибрали головою. її незахотіли бачити депутатом в область. Може це про щось говорить. А як людина вона погана. ЇЇ нелюблять учні, до вчителів вона відносиль погано. вона робить тільки колотнечу в селі. Писати вона вміє гарно всетаки вчитель мови. Мабуть ми дубівчани краще її знаємо. Нехай розповість як побудувала будинок, за чий кошт. Це мав бути другий поверх у школі, а вийшкло два будинки в Дубовій , а може й більшне.
05 Травня 2017, 16:43
Шкода..Просто шкода..і шкода конкретно тих, хто звик бачити світ лише в чорно-білих кольорах ,позаяк існує безліч відтінків ІСТИНИ. <br/>Шкода тих, що за брудним шумовинням не спроможні (чи свідомо не хочуть!) відділити зерна від полови . «То все ПОЛІТИКА!» -перша реакція на найменшу спробу когось з іншого «табору» (бо ж «політика» в їх розумінні теж не виходить за межі дихтомії «друг — ворог», «наші — ваші») висловити ІНШУ (хай навіть думку багатьох!) ,а тим більш,боронь Боже, суперечливу їхній істині думку. <br/>Шкода, тих, що навіть попри наявність вищої освіти не розуміють різниці між тою ж політикою ( в якій звинувачують всіх і вся «неугодних» і звичайним ПОЛІТИКАНСТВОМ ) <br/>А політика (від грец. πολιτική діяльність)— вона ж буває різна,але ж суть її одна - оптимальна сукупність засобів та методів (їх же сила-силенна, тому, мабуть, не всім дано обирати правильні (кому за браком розуму,кому- бажання) :-) ) задля досягнення визначених цілей в певному соціальному середовищі. <br/>А де політика відривається від громади –вона вироджується в політичне інтриганство й політиканство… <br/>До речі, Тхоржевська НІКОЛИ не висловлювала свою думку анонімно :-)<br/>А нову пам'ятну стелу Андрієві Омелянюку вчора таки встановили біля сільського Обеліска Слави , досить непогано. Як НЕПОГАНО й те, що ГРОМАДА тримає на контролі дії обраної нею ж ВЛАДИ аби не було ,що наша влада &quot;САМ СОБІ ГОСПОДАР&quot; :-)
05 Травня 2017, 18:02
Добре що Тхоржевська контролює нашу владу щоб небуло &quot;САМ СОБІ ГОСПОДАР&quot;. Але хочу нагадати, що коли ви були директором школи, так і було що ВИ БУЛИ САМІ СОБІ ГОСПОДАРКОЮ, ви ніколи неприслухались ні до чиєїсь думки, ніколи неповажали думку інших, А було &quot;те що я сказала&quot;.<br/>Тому ваші учні незахотіли голосувати за вас ( почуто було на зупинці, від колишніх ваших учнів) , хоча уроки ви проводите цікаво.
05 Травня 2017, 23:34
До Просто людина! Історія знає багато прикладів коли політичний лідер мислив пргогресивно і ніхто не міг зрозуміти його задумів. Тому і Тхоржевська трішечки йшла попереду своїх колег і особливо не прислуховувалась до їх нікчемних порад. Не забувайте, що в вишах виготовлюють спеціалістів вузенького профілю, а не керівників і якщо в неї є задатки керівника це добре. А в інших вчителів вони також є? Нема! Слухав якось роздуми бувшого директора школи і дивувався дура-дурою і як вона керувала колективом? А ніяк! Це потім випадково стало мені відомо від її колег. Я 10 років керував колективом 1 250чол, в мене було 7 заступників. Трьох я понизив в посаді бо не відповідали вимогам часу і не справлялись з обовязками але ті, що працювали зі мною не завжди були моїми однодумцями. Не розуміли куди я веду діяльність підприємства. А ціль для них я озвучував постійно! Вони не розуміли як можно її добитися і не вірили, що це можна виконати але в мене все виходило так як треба і ми процвітали. Ви судите Тхоржевську за грубе ставлення до людей. Але це ще нічого не значить, це вже з області психології. Це може бути захисна реакція людини з дитячою душею яку вона ось так захищає. Це також може бути і просто зовнішній вигляд, поведінка про яку вона і не підозрює, а оточуючим вона кажеться грубою. Варіанти різні але треба розуміти, що вибирали Голову ОТГ не для кохання, а щоб він працював як кінь. Проявляв розумну ініциативу для розвитку громад, а знести, зрізати чи закрити хіба це розвиток? Це ми топчемось на місті і нічого не робимо! Ви пишете, що Тхоржевська на бюджетні гроші побудувала собі будинки, не смішите жабів на болоті. А щоб ви знали, що директор школи будівництвом не займається це обовязок района і області. Якщо тільки вона замість зошитів кірпічики додому носила! Треба сказати кому вона зробила погано, приклад! Нема? Так вона мовник, словом воліє добре ала давайте судити людину по її діям! А в мене є классичний приклад коли людина всім мило посміхається, першою з вами привітається це щоб ніхто не здогадався яка гнила в неї душа. Довела чоловіка до сердечного приступу в нього відказали ноги, цілу неділю лежав майже голодний, родичі кормили його. А вона втікла з дому і чекала коли він помре. Не врахувала, що в нього є родина. І не дочекалась, родина виходила, серце витримало цей стрес і кажуть залишився живий. Так вона ваш депутат і директор школи у якої відсутні морально-єтичні норми. Заради кар`єри готова вбити людину! Ось таких керівників треба боятися, а не Тхоржевську.
07 Травня 2017, 11:39
Живий ваш Укроповець, ще й помолодів але погляд став зовсім інший. А його бувша придуркувата як пожежна машина в червоному платті носиться по району зі своїм клімаксом і всім розповідає, що вона вже «Заслужена вчетилька». Вона давно заслужена але цікаво, на цей раз під ким вона заслужила такого звання? А НД занадто строга, як і її мати. Ось це нашим людям які не хочуть працювати і не подобається. Голова громади з неї був би добрий.
08 Травня 2017, 13:22
Да , спілкуватись з Прохожим і Тхоржевською, немає сенку. Люди привикли відноситьсь до людей як до бидла. Коли відноситись з повагаю. тоді людина зацікавлена працювати. А вам немісце в суспільстві.
10 Травня 2017, 10:19
Просто людина, про яке суспільство ви говорите? Суспільство в якому продають свої голоси на виборах за гречку, де влада вичищає гаманці своїх громадян за допомогою ЖКГ чи загадила трупами весь район, суспільство в якому директор школи розлучається з чоловіком, щоб не мішав їй гуляти та пиячити, хату перетворила в Содом і Гомору. Соспільство де сусід іде до сусіда не допомогти, а вкрасти щось! Ось такому суспільству ви вірно сказали ні Прохожий, ні Тхоржевська не потрібні.
11 Травня 2017, 16:44
Люди! Про що ви тут розмовляєте! Загинула дитина яка повинна була мати і дати дітей, внуків, він загинув за нас. А ви тут про шлюху Обїедкову-Саковськую розмовляєте.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024