Як заощадити та зібрати кошти на айфон за місяць

10 Вересня 2020, 16:26
1638

Час Х вже близько, і це означає, що компанія Apple от-от представить покупцям чергову серію культового телефону – 12 iPhone. Ймовірно, що ціни на нього будуть такими самими, як на «11». Тобто це коштовна довгоочікувана покупка, на яку багато хто усе ж таки збирає гроші. Чому варто придбати новенький 12 iPhone?

 

Що такого у 12 айфоні

 


 

Як і кожна лінійка «яблучних» девайсів, 12 iPhone Pro та його “«брати» будуть випереджати попередні моделі. Інакший дизайн, хоча згідно з відкритими джерелами даних, він візьме кращі риси з, як не дивно, «четвірки». 

Але отримає нове залізо – процесор A-серії Apple A14 Bionic. Тобто новий гаджет літатиме ще швидше, ніж його попередники.

Айфонографи чекають на вдалий “врожай” камер, адже об’єктиви матимуть ще більше можливостей для знімання вночі, у русі. 

«Дисплеї на всіх чотирьох девайсах лінійки будуть OLED, що покращить глибину чорного кольору. І, звичайно, ще більша надійність акумулятора, високий ступінь захисту від води IP68 та більший обсяг оперативної пам’яті – це лише частина переваг нових айфонів», – кажуть фахівці.

Та головним нововведенням стане підтримка 5G. Така інновація 100% дістанеться мешканцям країн, де інтернет 5 покоління вже є – США, Канада, Японія, Південна Корея та Великобританія. 

За інсайдерською інформацією, для імпорту до інших держав ця опція, можливо, буде відключена на програмному рівні. Ще розробники пообіцяли новий колір корпусу, який раніше ніколи не використовувався – темно-синій. 

Ті, хто вже давно в екомережі Apple, розуміють, як то стати власником чергового покращеного айфона.  

Як заощадити на девайс мрії, розклавши гроші у 4 конверти

 


 

Якщо ви не встигли зібрати всю суму на купівлю смартфону, радимо скористатися лайфхаками з економії, які ми для вас підготували. 

Не витрачайте зарплату у перші 3 дні. Саме в цей час більшість людей роблять імпульсивні покупки.

Порахуйте, який ваш дохід за місяць. На диво, більшість людей заробляє більше, ніж вважає. Коли немає точного підрахунку надходжень – «білої» зарплатні на карту, частина гонорарів може пройти повз вашу власну систему підрахунків. Отож, з отриманої суми треба відмінусувати 10% на так звану «подушку безпеки». Краще ці гроші інвестувати, аби вони приносили дохід.

Далі відмінусовуємо постійні витрати:

  • Орендна плата та комуналка

  • Мобільний зв’язок та інтернет

  • Внески до дитячого садка, школи, гуртків

  • Інші витрати, які відбуваються щомісяця

За правилом 4 конвертів потрібно розділити залишок на 4 частини. Це кошти на тиждень. І у випадку їх нестачі не можна лізти до наступного конверта, інакше вся схема раціональних витрат зламається. Та от, якщо тиждень минув, а гроші у конверті залишилися, саме їх можна витратити за бажанням, наприклад, відкласти на придбання новенького девайса чи інвестувати.

ВАЖЛИВО: якщо ви точно знаєте, куди хочете вкласти гроші, то ймовірність успішного накопичення збільшується у кілька разів. А у нашому випадку ми збираємо на новий айфон!

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024