Ковельчани зможуть самостійно обирати постачальника газу

11 Вересня 2020, 17:47
1542

З 1 серпня в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам, які отримують субсидію, самостійно обирати постачальника газу.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Для розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, щомісяця органи соціального захисту населення отримують від виконавців послуг відомості про забезпеченість громадян послугами та про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги, у тому числі постачання та розподіл природного газу.

Ці відомості отримуються фахівцями на підставі наданої від пільговиків та отримувачів житлових субсидій інформації про набір отримуваних ними житлово-комунальних послуг, а також про дані підприємств – надавачів цих послуг (назва, код ЄДРПОУ, номер особового рахунку тощо).

Своєчасне повідомлення громадянами інформації органам соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Аби змінити постачальника, потрібно звернутися в органи соціального захисту.

Читайте також: Як придбати газ на зиму за акційними цінами

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024