«Не я йому це пропонував», – Степан Івахів прокоментував висунення Чайки в мери Ковеля

11 Вересня 2020, 18:26
5365

Народний депутат від 21 виборчого округу Степан Івахів вважає, що мером Ковеля має стати нова людина. А діючий мер, за його словами, мусить це сприйняти належно, бо «надоїв».

Про це Івахів розповів, відповідаючи на питання «Першого» під час прес-конференції за підсумками форуму «ЗА Майбутнє» у Луцьку. Про це пише видання Перший

Як відомо, про намір стати мером Ковеля і спробувати сили на місцевих виборах заявив недавно волинський тележурналіст, ковельчанин Ігор Чайка. Двічі поспіль на цю посаду обирався раніше Олег Кіндер. Саме на Чайку робить ставку партія «ЗА Майбутнє», у команді якої Степан Івахів, а лідером є Ігор Палиця.

«Ви добре знаєте, які у мене були хороші відносини з Олегом Кіндером. Це факт. Але є факт, що півтора року назад я йому чесно в очі сказав: «Олег, повір, всі надоїдають, і ти теж надоїв. Будь готовий до того, що ми повинні шукати нових людей. Бо і в Луцьку, і в Ковелі знають: бажаючих іти на мери – одиниці, тих, хто може, ще менше. Одиниці тих, хто може взяти на себе цю відповідальність і піти», – наголосив Степан Івахів.

Ігоря Чайку нардеп підтримав, бо вважає його «правдивою людиною».

«Я знаю його як журналіста. Але в першу чергу – як правдиву людину. Якщо сказати, хто такий Ігор Чайка, то це – правдива людина.Не я йому це пропонував. Я вчора вперше за історію його балотування йому зателефонував і привітав, сказав, що одобрюю його рішення. Яка допомога від мене буде потрібна – я все зроблю», – зазначив народний депутат.

Коментарі
11 Вересня 2020, 22:47
Правильно сказав,що надоїв,тобто накрав грошей!!!
11 Вересня 2020, 23:48
Ігор Чайка . Молодчина що рішився спробувати свої сили на виборах мера Ковеля.Вірю , гарний мер з нього вийде. Підтримую обома руками. Оцю Кіндер банду давно в Ковелі від влади треба гнати від влади драним віником. <br/> Щасти тобі Ігоре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 Вересня 2020, 01:53
Кіндер не просто надоїв ковельчанам, він зупинив розвиток Ковеля на 10 років. В той час, як інші міста впроваджують інновації, розвивають інфраструктуру міста, вибудовують архітектурну концепцію, то цей не співпрацює з ГО, підприємцями і тими хто не платить відкати.
12 Вересня 2020, 23:35
А чому чайка перед виборами став помічати недоліки теперішьньої команди мера? Чому мовчав і не наводив порядок разом з Косцьовятом коли проводили фальшиві тендери і сунули на рикок послуг КП ВЕРЕС і різні сумнівні фірми, які тим чи іншим чином повязані з Товстигою. Чому мовчав, коли памідориха крала мільйоні обдурюючи будинків, які є на обслуговуванні ЖЕК2. Чому мовчав коли на ремннті доріг крали кошти. А зараз перед вборами прозрів і обіцяє навести лад. Фігня це все!!!
14 Вересня 2020, 12:13
Двірника в мери
14 Вересня 2020, 12:27
Давно знаю Ігоря. Гідна кандидатура. Буду за нього голосувати!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром