Спортсмени й тренери Ковеля отримали відзнаки

12 Вересня 2020, 15:49
2847

З нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулось урочисте нагородження спортсменів та тренерів міста Ковеля у залі засідань виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Привітав усіх зі святом міський голова Олег Кіндер: «Дякую, що примножуєте славу рідного міста, популяризуєте спорт, здоровий спосіб життя. Переконаний, що завдяки Вам, справжнім професіоналам своєї справи, ми ще неодноразово почуємо про успіхи ковельчан на світовій, європейській, всеукраїнській та місцевих спортивних аренах». Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Олег Олексійович зазначив, що впродовж останніх років у Ковелі дуже багато здійснено для зміцнення і розвитку спортивної інфраструктури. Нові майданчики, футбольні поля тепер є у різних мікрорайонах міста. Хороший зачин зроблено і для відродження спортивного осередку на базі колишнього «Локомотиву». У жовтні буде відкрито першу чергу будівництва – Центр діалогу культур. А згодом там з’явиться і футбольне поле, легкоатлетичні доріжки.

«Ми плануємо і надалі рухатися в цьому напрямку та робитимемо все для того, аби ковельчани могли впевнено вважати спорт візитівкою міста», – наголосив Олег Кіндер.

До поздоровлень також доєднались секретар міської ради Віра Федосюк та заступник міського голови Ігор Прокопів.

Вони побажали щастя усім, хто присвятив своє життя спорту, подальших перемог, натхнення, удачі та якнайбільше позитивних моментів у житті.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту керівники міста вручили Грамоти, Подяки вчителям, тренерам, меценатам, спортсменам.

Відтак, за високі спортивні досягнення, професіоналізм і сумлінну працю, активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток і популяризацію спорту в місті було нагороджено Почесною грамотою міської ради:

Максима Бондаренка – призера чемпіонату України з паурліфтингу;

Ларису Гурську – тренера КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича з веслування на байдарках і каное;

Віктора Свиридюка – чемпіона України серед молоді з веслування на байдарках і каное;

Володимира Троцюка – тренера КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича з веслування на байдарках і каное;

Олександра Яцюка – чемпіона України серед молоді з веслування на байдарках і каное. А також з нагоди свята оголошено Подяку міського голови:

Тетяні Максимчук – тренеру КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича з волейболу;

Сергію Медведюку – завучу КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича; 

Миколі Потапюку – тренеру з боксу СК «Панчер»;

Олені Черняк – тренеру з шахів КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича;

Руслану Ющуку – керівнику фізичного виховання КПЕФ;

Юрію Рахлінському – меценату спорту. Грамотами управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА відзначено Романа Лиса – директора МЦ «Спорт для всіх» та Володимира Троцюка –  тренера КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича з веслування на байдарках і каное.


Відповідно до розпорядження міського голови до професійного свята майже 80 тренерів, вчителів фізичного виховання та ветеранів спорту отримають фінансове заохочення.

Читайте також: Зношене обладнання та відсутність дієтичних столів: в Україні перевірили шкільне харчування



1

1



1





1



 

 

Коментарі
14 Вересня 2020, 01:54
А де Стус Олег Петровмч забули запросити.Напевно тренуе Олюi Настю Падошик .<br/>А бо збирае грошi на чемпiонат Дубовоi чи Вербки
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024