Заборгованість по субсидіях у Ковелі перевалила за 100 мільйонів гривень

03 Травня 2017, 16:19
3039

На сьогоднішній день у Ковелі по субсидіях заборгованість сягнула більше 102 мільйонів гривень, а по пільгах – 6,7 мільйона гривень.

Такі невтішні цифри повідомила сьогодні на апаратній нараді начальник управління соціального захисту населення виконкому Ковельської міської ради Софія Сагаль.

«І ми навіть не можемо проводити взаємозаліки, тому що в нас немає кошторисного призначення», – каже Софія Анатоліївна.

«І в державі немає», – зауважив міський голова Олег Кіндер.

За словами Софії Сагаль, в основному заборгованість – за газ та тепло, але є борги і перед ремонтними житлово-комунальними підприємствами та КП «Верес».

«Порівняно із мільйонами, то ми вважаємо, що триста тисяч гривень це якби і не багато, якщо взяти борги по «Вересу». Але як для таких комунальних організацій – це чималі кошти, бо вони не мають чим платити заробітну плату», – мовила вона.

«І дай Бог, щоб гроші були у червні місяці», – без оптимізму додав Олег Кіндер.

На даний час управління соціального захисту населення починає займатися перерахунком субсидій. У Ковелі підлягають перерахунку приблизно 17 тисяч справ. Софія Сагаль говорить, що своїми силами управління, напевно, не справиться і буде просити допомоги у центру зайнятості, бо на це треба, як мінімум, три місяці роботи, а є ще допомоги малозабезпеченим, одиноким матерям та іншим категоріям громадян.

Коментарі
03 Травня 2017, 21:41
чергове покращення ще попереду. це тільки квіточки.
03 Травня 2017, 22:57
Вдруг откуда не возмись появился киндер-СЮРПРИЗ.
03 Травня 2017, 23:11
а дитячих садочках дітки мерзнуть, хворіють. в школах дітки займаються одягнені в куртки. І це називається - турбота влади про підростаюче покоління? Тільки бидляча влада може так знущатись над людьми.
04 Травня 2017, 00:29
По вашому, що в травні холодно, винна влада?
04 Травня 2017, 00:55
влада винна в тому, що у дитячих садочках і школах холодно.
04 Травня 2017, 10:32
Чому призначають досить великі субсидії тим в кого по 2-3 квартири. по два будинки? Чому субсидії перевищують в десятки разів нарахування за послуги, чому відмінили обов"язкову плату. Всі ці чому до уряду. що приймають такі дебільні закони. Той хто чесно і офіційно працює , платить податки,в того субсидії немає.А хто повиписувався з квартири і по одному попрописувалися в новокуплених квартирах в того субсидії зашкалюють. І це питання не до Кіндера. він тут не причому.Ніхто не перевіряє доходів в кого вони перевищують сотні тисяч і отримують субсилдії, бо вони просто можуть обманути державу.
04 Травня 2017, 11:59
Чому ніхто не перевіряє фактичних доходів і статків людей що мають субсидії.Маючи такі хати.машини.постійно працюючи вПольші .вони ще й велику субсидію мають.Ганьба!Чому не ходять з перевірками як колись?
04 Травня 2017, 15:30
а у мене на Стуса сусіди стоять на обліку в психіатра, мають групу ще з часів СРСР (батько й син) що не заважає їм успішно керувати автомобілями і возити контрабас в Польщу. Мають пенсію, субсидію, державі податків не платять і ще й не довольні владою.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024