Неповнолітня ковельчанка не грала в «Синій кит», – прокуратура

04 Травня 2017, 15:03
2951

Правоохоронці переконують, що неповнолітня з Ковельського району, яка вкоротила собі віку, не грала в смертельну гру «Синій кит».

Про це стало відомо під час брифінгу заступника прокурора Волинської області Ярослава Голинського 4 травня, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, 23 квітня у селі Дроздні Ковельського району знайшли повішеною 15-річну дівчинку. Сьогодні вранці видання Gazeta.ua. повідомило про те, що дівчинка 2 місяці грала в інтернет-гру «Синій кит», посилаючись на слова голови сільської ради.

Однак, заступник прокурора області спростував цю інформацію. З його слів, у правоохоронців є більше 100 сторінок роздруківок з комп’ютера дівчинки.

Він пояснив: дівчинка хотіла вступити в небезпечну спільноту кілька місяців тому, але її заблокували і не допустили в цю групу.

«Звідки сільська голова знає, що дівчинка грала, якщо навіть батьки не знають про це? І ми виключили цю версію», – зауважив він.

Коментарі
04 Травня 2017, 18:45
Найлегше списати все на якусь гру, щоб не розслідувати. Нема винних, нема кого карати.
04 Травня 2017, 19:16
Я бачу голова там знає про людей більше ніж вони самі.
04 Травня 2017, 19:46
Люди Синій Кит давно в прошлому Він зараз вже не популярний.
05 Травня 2017, 12:17
Хоч тепер не "модно" говорити про СРСР, але тоді в дітей було майбутнє, була мета в житті. Молодь добровільно їхала на Комсомольські будови, навчалась у ВИШах знаючи що будуть затребовані в суспільстві, не було безробіття, щорічно будувались десятки нових заводів і фабрик, відчувалась і зовнішня захищеність адже жили в наймогутнішій країні світу, з якою всі рахувались. А тепер яка перспектива? Де та ціль до якої слід стрімитись? Нема. Дипломи можна покласти на полицю і, якщо повезе, то на базар торгувати носками, в Польшу до рабовласника на плантації або в Італію горшки виносити з-під Євро-дідусів. От і відбуваються суїциди. А ще в добавок інтернет-залежнісь дітей з його псевдо-світом, псевдо-друзями, велика прірва між бідними і багатими, непорозуміння з батьками (особливо це проявляється в інтернетзалежних дітей)
05 Травня 2017, 22:41
Щось наша голова взагалі не цікавиться односельцями.Іі більше цікавить як скоріше добудувати маєток синові в сусідньому селі.
07 Травня 2017, 01:39
Хоч би інтернет та дурна прокуратура проглядала. Доведено,що інтернет-гра під назвою "Синій кит" -черговий міф, який ніким не доведено. Зате доведено, що життя в країні покращується прямо на очах,тому окремі люди від "розкошу" дійсно можуть накласти на себе руки, а надто - вразливі, дурнуваті малолітки, якими не займаються ні батьки, ні тим більше,школа. зараз,що совітська система освіти була погана, бо недоглянутих дітей тоді не могло бути в принципі.
07 Травня 2017, 01:40
Хоч би інтернет та дурна прокуратура проглядала. Доведено,що інтернет-гра під назвою "Синій кит" -черговий міф, який ніким не доведено. Зате доведено, що життя в країні покращується прямо на очах,тому окремі люди від "розкошу" дійсно можуть накласти на себе руки, а надто - вразливі, дурнуваті малолітки, якими не займаються ні батьки, ні тим більше,школа. Заперечте мені зараз,що совітська система освіти була погана, бо недоглянутих дітей тоді не могло бути в принципі.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024