У Ковелі підписали контракт з директоркою Центру професійного розвитку педагогічних працівників

22 Вересня 2020, 10:58
У Ковелі підписали контракт з директоркою Центру професійного розвитку педагогічних працівників 2092
У Ковелі підписали контракт з директоркою Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Міський голова Олег Кіндер підписав контракт з переможницею конкурсного відбору на посаду директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

Проведення тепер «педагогічних змагань» є нормою Закону «Про освіту». Вони проходили у кілька етапів. 17 вересня конкурсна комісія, у складі якої працювали фахівці міськради та управління освіти, місцеві депутати, ухвалила рішення про переможця.

Варто додати, що Положення про конкурс було затверджене на сесії міської ради. Взяти у ньому участь мали можливість всі охочі, котрі мають не менше п’яти років педагогічного стажу, галузеву освіту та досвід впровадження інновацій, новацій і технологій у системі освіти. Одна з головних вимог до претендентів – презентація стратегії розвитку Центру професійного розвитку педагогічних працівників та її оцінювання.

Директоркою Центру стала Світлана Верчук, контракт з нею уклали на 5 років. Світлана Степанівна має чималий досвід подібної роботи, адже уже 13 років очолює методичний кабінет управління освіти.

Читайте також: У Ковелі обрали директорку Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Олег Кіндер наголосив, що нині є чимало питань, які необхідно вирішувати. Зокрема, пов’язаних із реформуванням галузі, організацією роботи педагогів в умовах пандемії.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024