У Ковелі п'яний чоловік чіплявся і напав на поліцейських

22 Вересня 2020, 12:12
Патрульна поліція / Фото ілюстративне 2890
Патрульна поліція / Фото ілюстративне

До п’яти років позбавлення волі загрожує чоловіку, який напав на патрульного у Ковелі.

Про це інформує Національна поліція у Волинській області.

21 вересня у Ковелі нетверезий молодик безпідставно почав чіпляти до  наряду патрульної поліції. У ході поверхневого огляду правопорушника, останній вдарив патрульного у лице. Зловмисником виявився 31-річний ковельчанин.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків,  триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст.  345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
22 Вересня 2020, 18:01
Самі показали, шо так робити можна заради розваги, я про подібну ситуацію біля Класіка, коли за дебош оштрафували на смішні гроші.
22 Вересня 2020, 18:13
Закономірний результат аваковської реформи , що перетворила поліцію на безхребетних"тєрпіл". Тепер замість того щоб ловити злочинців копи починають захищатись. А що буде з простими людьми, платниками податків, які утримують цю безнадійну структуру.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024