Ветсанзавод у Ковелі законсервують

10 Травня 2017, 15:14
2676

За результатами наради щодо ситуації на філії державного підприємства «Укрветсанзавод» у Ковелі до Національної поліції направлять звернення щодо розшуку екс-директора підприємства Вадима Сухоноса. Роботу Ковельської філії повністю законсервують.

Про це стало відомо 10 травня, - пише ВолиньPost.

Зокрема, під час підбиття підсумків зустрічі голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик звернув увагу, що конкретні особи мають таки понести відповідальність. Тож він попросив звернутися до Нацполіції щодо особи колишнього директора Ковельського ветсанзаводу.

«Це та людина, з-за якої на такому рівні йдуть протести у Волинській області», - зауважив Гунчик. Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів зауважив, що доцільно було б таке звернення адресувати й від місцевих правоохоронців.

Окрім того, питання буде на контролі у керівника Держпродспоживслужби. Підготують й відповідні документи щодо виключення «Укрветсанзаводу» з переліку об’єктів, які заборонено приватизувати. Міністерству агропромислової політики доручать забезпечити реалізацію заходів щодо компостування відходів, тобто вирішення найнагальніших питань.

Кубів зауважив, що місцевим мешканцям треба надати медичне обстеження чи необхідні послуги. Клопотатимуть й про забезпечення коштами із резервного фонду Держбюджету.

Ковельський ветсанзавод мають повністю законсервувати, аж поки не вирішать подальшої долі підприємства. Відповідні служби мають представити до Кабміну протягом тижня інформацію щодо необхідності відшкодування збитків наслідків екологічної кризи.

Коментарі
10 Травня 2017, 20:36
БІЗНЕС-ПЛАН СПРАЦЮВАВ.<br/>виключать «Укрветсанзавод» з переліку об’єктів, які заборонено приватизувати, - приватизують за безцінь.<br/>реалізують заходи щодо компостування відходів, - закопають правильно (бо закопані не так), пізніше компост та земельку під заводом, продадуть.<br/>&quot;ВИХЛОП&quot; в порівнянні з затратами на протестувальників
10 Травня 2017, 20:57
Ще два тижні тому на офіційному сайті було повідомлення, що на сесії Ковельської міської ради перед присутніми виступив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь, який повідомив, що директора підприємства Вадима Сухоноса оголошено у розшук. Є ухвала суду на його арешт за вчинення дій, які призвели до заподіяноїяної шкоди державі у розмірі двох мільйонів гривень. То які ще звернення до Нацполіції може пропонувати перший віце-прем'єр?
10 Травня 2017, 21:10
СКАЗАВ про звернення до Нацполіції - значить щось робим.<br/>Якщо паспрт не предявив поліцейському, то значить громадянин схожий на Сухоноса не Сухонос, бо на лобі у нього П.І.Б. не написано. Будем ИСКАТЬ дальше.
11 Травня 2017, 01:53
Сухонос вже відкупився
11 Травня 2017, 01:54
Казали по телевізії що модернізують і буде приватним
11 Травня 2017, 02:50
Т о може Кіндер прихватизує
12 Травня 2017, 01:16
Чого вам той Палиця так муляє.
12 Травня 2017, 04:55
Напевно й Палиця не святий, але Гунчик і сам себе непогано паплюжить. Він - голова виконавчої влади в області. За стільки часу результатів роботи по ветсанзаводу - 0, перспектив вирішення проблеми не видно. В Ковелі не появляється, з протестувальниками не спілкується, тиждень перекривають дороги - по барабану. Як так можна керувати? Хто тебе буде поважати?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром