Білашів: відкрили пам’ятний знак загиблим односельчанам у роки Другої світової війни

11 Травня 2017, 13:18
3287

9 травня в селі Білашів Ковельського району відбулося відкриття та освячення хреста, якого спорудили в пам’ять про мирних жителів сіл Білашева, Грушівки, Іванівки, Перкович, усім українським патріотам, хто боровся і загинув за волю та незалежність України.

У відкритті пам’ятного знаку взяли участь голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Ковельської райдержадміністрації  Віктор Козак, Білашівський сільський голова Віктор Денищук, депутати районної ради, жителі та гості села – повідомляють у РДА.

Чин освячення звершив декан Ковельського районного деканату УПЦ КП  протоієрей Іоан Бонис у співлужунні настоятеля протоієрея Віктора Домбровського та священників деканату.

Коментарі
11 Травня 2017, 16:26
памятний знак споруджено загиблим мирним жителям від рук польських бойовиків армії крайової, а наші сцикливі владці очконули про це вказати.
11 Травня 2017, 16:43
А скільки мирних жителів було замордовано кацапськими комунофасистськими красними партизанами? Чому цю тему замовчують?
11 Травня 2017, 17:13
тому. чому і польсько-українську - бо совки кончані
12 Травня 2017, 14:20
Будьмо справедливими. Ніхто не знає, скільки мирних жителів було замордовано бандерівцями за те, що були колгоспниками, не хотіли йти в лів у їхні формування, здавали податки, підписувалися на фінпозики, брали участь у виборах. Потрібно встановити і жертв більшовицької влади, і бандерівських формувань, і польських загонів.
12 Травня 2017, 15:55
Ви дуже праві. Не могло бути ні в одної із сторін ні абсолютно чорних, ні абсолютно білих. Питання лиш в тому, яку мету хто переслідував. Поляки бились за свої національні інтереси і українців за людей не рахували. Бандерівці - навіть тяжко сказати, зва що, зараз прийнято казати, що за Україну. Як на мене, Сталін, який нищив і своїх і чужих, більше зробив для України, ніж всі нацики разов взяті, бо про державу в таких кордонах вони й не мріяли і зараз намагаються розвалити все.<br/> Тому якось більш симпатичні, як не прикро, якраз совєти, бо їхнім лозунгом були рівність і соціальна справедливість. Тенденція до покращення життя тривала аж до Горбачова, щоб він скоріше здох, хто старший, той памятає.<br/> На даний час під гарними патріотичними лозунгами триває тенденція до повної руйнації країни і повного зубожіння та поневолення населення, хто ще не втік до Європи. Це реальність.
13 Травня 2017, 02:38
Такі сцикуни як ти тільки те й вміють що писюрити під чужими іменами. Тобі що ще провокацій не хватає.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024