В Люблинці з’явиться майданчик з вуличними тренажерами

30 Вересня 2020, 13:00
Спортивний майданчик / Фото ілюстративне 2484
Спортивний майданчик / Фото ілюстративне

Люблинецька ОТГ стала однією із восьми громад, яку відібрали для участі в проєкті «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», що реалізується громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Про це інформують на сайті Люблинецької ОТГ.

Завдяки участі в даному проєкті провели тренінги для посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів селищної ради, громадських активістів та учнів 8-11 класів і громадська організація «ТЕРІУС» отримала можливість розробити та подати проектну заявку на конкурс міні-грантів, спрямованих на реалізацію суспільно-корисних ініціатив в громаді. Зрештою проєкт «Жити активно – це здорово та стильно» отримав підтримку.

Завдяки цьому проєкту в селищі Люблинець з’явиться майданчик з вуличними тренажерами, турніками. Це буде не просто спортивний майданчик, а відкрита зона для проведення дозвілля мешканцями селища. Встановлять лавки, урни, туалет загального користування.

Для попередження правопорушень та забезпечення цілісності створеного майданчика тут встановлять камеру відеоспостереження та ліхтар. 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром