У жовтні на Волині планують провести 31 земельний аукціон

30 Вересня 2020, 16:35
Земля / Фото ілюстративне 994
Земля / Фото ілюстративне

У жовтні на Волині запланували провести 16 земельних аукціонів, на який пропонуватимуть права оренди на ділянки державної власності сільськогосподарського призначення.

Перші торги заплановано на 2 жовтня. Про це інформують у пресслужбі Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, яке їх організовує. 

На торгах пропонуватимуть права оренди на 53 земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. Усі державні лоти призначені для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Загальна площа таких наділів – 543,4 гектара, окремі лоти виносяться на торги повторно. Якщо аукціони відбудуться та права оренди на всі ділянки продадуть, то бюджет отримуватиме щонайменше 463,2 тисячі гривень щороку.

Розташовані ділянки у Любомльському, Володимир-Волинському, Ковельському, Горохівському, Турійському, Старовижівському, Ратнівському, Маневицькому, Камінь-Каширському, Локачинському районах краю.

Окрім цього, 15 аукціонів мають намір провести і органи місцевого самоврядування. На конкурентних торгах у власність або оренду планують передати 30 наділів різного призначення комунальної власності.

Оголошення про усі аукціони, інформація про площу, стартову ціну і виконавців,  розміщені на  офіційному сайті Держгеокадастру.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024