Кругель: чаркування закінчилося вбивством

12 Травня 2017, 08:45
4928

10 травня у селі Кругель Ковельського району 63-річний місцевий житель вкоротив віку своєму родичеві.

Вбивцю затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу, - повідомляють у прес-службі волинської поліції.

Повідомлення про виявлення трупа надійшло до Ковельського відділу поліції близько 11 години від 32-річного місцевого жителя. Тіло 62-річного волинянина зі слідами насильницької смерті виявили у помешканні односельчанина, його родича. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що вранці двоє родичів розпивали спиртні напої. Згодом між чоловіками виникла сварка, під час якої господар спочатку вдарив потерпілого по голові дерев’яним стільцем, а потім господарським ножем у спину. Від отриманих травм волинянин помер на місці.

Затриманому, 63-річному мешканцеві Ковельського району, слідчі оголосили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024