У Ковелі урочисто привітали вчителів з професійним святом

04 Жовтня 2020, 12:00
У Ковелі урочисто привітали вчителів з професійним святом 2423
У Ковелі урочисто привітали вчителів з професійним святом

У Палаці учнівської молоді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

У зв’язку з карантинними обмеженнями традиційний формат святкувань змінили і на захід запросили обмежену кількість учасників. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

З професійним святом освітян Ковеля привітав міський голова Олег Кіндер

18 педагогів міста, серед яких вчителі, вихователі, керівники навчальних закладів, отримали Грамоти та пам’ятні подарунки, які вручили міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів.


 

Звучали вітання і від начальника управління освіти Віктора Бичковського та голови профспілки працівників освіти Ігоря Сезьоміна, які подякували колегам за їх щоденну наполегливу і творчу працю та нагородили представників галузі.


 

До присутніх на урочистостях звернулися і батьки дітей четвертого дитсадка, в якому виховуються хлопчики і дівчатка, які мають проблеми зі здоров’ям.

Вони передали Подяки керівниці закладу Вікторії Ткачук-Куліковській та начальнику управління освіти Віктору Бичковському. В них йдеться: за вагомий особистий внесок, високу відповідальність та професіоналізм у розвитку інклюзивної освіти та переконливі успіхи у навчально-виховному процесі дітей з особливими освітніми потребами.


 

Святкового настрою освітянам додали номери танцювальних колективів. На сцені Палацу виступали «Барвінок» та «Беллатрікс». Також порадував своєю творчістю ансамбль «Награш» Ковельської школи мистецтв разом із солістами Андрієм Мигулею та Іриною Корнелюк.

Крім того, присутні мали нагоду переглянути відео концерт представників усіх дитсадків та шкіл міста.

 












 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024