За посаду Дубівського сільського голови будуть боротися керівники ковельського водного господарства і соцзахисту

04 Жовтня 2020, 11:39
Дубівська сільська рада 4841
Дубівська сільська рада

Оприлюдинили перелік зареєстрованих в багатомандатних виборчих округах кандидатів у депутати Дубівської сільської ради та відомості про зареєстрованих кандидатів на посаду Дубівського сільського голови.

Список опублікували на сайті Дубівської громади.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Вже відомо, що за крісло мера Ковеля будуть змагатися 15 кандидатівЗа посаду голови Колодяжненського сільського голови будуть змагатися чотири кандидатиЗа крісло Люблинецького селищного голови будуть боротися п'ять кандатів, серед яких і Наталія СіховськаУ Велицькій громаді зареєстрували п'ять кандидатів на посаду сільського голови.

Згідно оприлюдненого списку, за посаду Дубівського сільського голови будуть змагатися чотири кандидати: начальник Ковельського міжрайонного управління водного господарства Валерій Грижук балотуватиметься від партії «Європейська Солідарність», головна бухгалтерка ТзОВ «Галактика Авто» Юлія Дудка балотуватиметься від партії «Слуга народу», начальниця управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради Софія Сагаль – самовисування, поки чинний голова Дубівської сільської ради Роман Троцюк буде балотуватися від партії «За майбутнє».

 


 

Також у таблиці можна ознайомитися зі списком зареєстрованих в багатомандатних виборчих округах кандидатів у депутати Дубівської сільської ради ради:









 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
04 Жовтня 2020, 18:20
Софії потрібно було 4 роки дивитися як Рома-космос будує космодром! Не могла відразу стати головою ОТГ? Освічена, мудра людина, справжній керівник який переймається проблемами людей нарешті рішилась! Мабуть і її він дістав!
06 Жовтня 2020, 02:27
Мені здається,що Софія всього лиш підшукує собі нове місце роботи. Боїться,що як Кіндера не виберуть на новий термін,то "нова мітла" її вимете геть із посади)
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром