Сергій Кошарук закликав об'єднатися п'ять політсил

05 Жовтня 2020, 19:25
Сергій Кошарук 3245
Сергій Кошарук

Лідер виборчого списку «Європейської Солідарності» у Ковелі Сергій Кошарук закликав до єднання проукраїнських сил у місті. 

Ковельський політик запропонував своїм конкурентам підписати Меморандум про єднання, провести чесні вибори та усунути від влади команду Олега Кіндера, який дискредитував себе на посаді міського голови. Район.Ковель публікує повний текст цього документу:


«Я, Сергій Кошарук, кандидат на посаду Ковельського міського голови і лідер виборчого списку «Європейської Солідарності», усвідомлюючи всю глибину негативних наслідків для України загалом і міста Ковелі зокрема від реваншу антиукраїнських сил і подальшої олігархізації країни, звертаюсь до інших кандидатів на посаду Ковельського міського голови і кандидатів від політичних сил, які стоять на засадах:

  • утвердження української державності і захисту національних інтересів; 
  • зміцнення системи місцевого самоврядування в протистоянні з нинішньою державною владою;
  • протидії посиленню олігархічних впливів в тому числі і через недопущення до влади ставлеників фінансово-політичних груп;
  • усунення від влади в Ковелі команди Кіндерів, наслідком діяльності якої стали: безвідповідальність, непрозорість, закритість влади, нехтування інтересами ковельчан і очевидне збагачення оточення нинішньої міської влади за рахунок управління бюджетом міста.

З пропозицією координації спільної діяльності на принципах:

  • взаємного непоборювання;
  • концентрації зусиль над усуненням від влади в місті клану Кіндерів;
  • недопущення до посади міського голови ставленика олігархату і мінімізація представництва фінансово-політичних груп у майбутній міській раді:
  • протидії підкупу виборців і фальсифікації результатів виборів.

Звернення адресовано до ковельських команд (упорядковано згідно з розміщенням у виборчому бюлетені): 

  • Національного Корпусу;
  • Всеукраїнського об’єднання «Свобода» і кандидата на посаду Ковельського міського голови від ВО «Свобода» Юрія Поліщука;
  • Української Народної партії і кандидата на посаду Ковельського міського голови від УНП Ігоря Верчука;
  • Політичної партії «Сила і честь» та кандидата на посаду Ковельського міського голови від ПП«СіЧ» Ігоря Пініса;
  • Радикальної партії Олега Ляшка;
  • Самовисуванців – кандидатів на посаду Ковельського міського голови.

ПЕРЕМОГА – в єднанні навколо інтересів УКРАЇНИ і КОВЕЛЯ!

Читайте також: «Мер − то моя професія», − Сергій Кошарук

Що буде робити Сергій Кошарук, коли стане мером Ковеля

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Жовтня 2020, 22:33
Сергію, скільки ти вже партій поміняв. Де ж твоя совість України. Кому вже ти тільки не кланявся. Тобі не місце в політиці. Ти є ніхто.
06 Жовтня 2020, 00:49
Молодець! Абсолютно вірний крок. Інакше розтягування голосів, ще п'ять років безнадії, непрофесійності, дерибан бюджету та земельних ресурсів, і як наслідок - економічна прірва. А тепер буде чітко видно, хто кому підігрує, хто продався і т.п.
06 Жовтня 2020, 10:00
А що буде зі мною.....Я ж,падло семимісячне,хотів тебе посадити.
06 Жовтня 2020, 11:12
Мольфар як прочитав таку новину з Ковеля аж впав в Нірвану, а потім сказав, що для боротьби з Ковельською гідрою рішення вірне. Навіть смереки на Карпатах зашуміли! Але майже не можливе бажання – були наступні його слова! Зрозуміло всім, що С.Кошарук, І.Пініс, Ю.Поліщук та багато інших міським головою окремо балотуючись не стануть. Сучасну Ковельську мафію не можливо втопити в обмілівший Турії розрізненним силам. Але об'єднати ці 5 політсил завдання неможливе всі вони бачать себе уже мерами і поступитись один перед одним ніколи не відбудеться. А Ковельська гідра на це тільки й надіється, що демократи та ліберали вперті як осли та гордині, амбіцій, своєї винятковості для людства кожен кандидат несе не менше як на 100 чоловіків. Сам С.Кошарук готовий відмовитися від балотування на посаду мера? А І.Пініс спить і бачить себе в кріслі мера уже не один рік! Тако можна й про інших Месій сказати, але збережемо папір та чорнила!) Голова повинен бути народним, а не з бігбордів зійти на Ковель як манна небесна за грошиська олігархів. Потрібно зробити як в Древньому Римі робили. Зібралися, вирішили хто буде Цезарем, а інші поділили між собою посади у виконавчій владі. І.Пініс відповідає за сектор економіки міста, нехай робить з ринків комунальне підприємство! Ю.Поліщук займеться освітою, а тут роботи не початий край і т.д. А Цезар(не салат) повинен бути народним! Хто у нас народний? Представник народної партії ось нехай і сідає пан І.Верчук на престол Ковельського голови. Його кандидатура задовольнить всіх. Але Наполеонівські амбіції це зробити не дозволять і мером міста знову буде О.Кіндер! Осанна йому! Ковельська мафія не потопляєма там де правять амбіції!
06 Жовтня 2020, 12:24
"...підписати Меморандум про єднання, провести чесні вибори та усунути від влади команду Олега Кіндера..." Це так буде виконуватись заказ С.Івахіва? Тоді в Меморандумі відразу напишіть, щоб голосували за І.Чайку, протеже чи "смортрящого" від С.Івахіва.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39