Ковельські кікбоксери та боксер здобули перемоги в Черкасах та Одесі

06 Жовтня 2020, 13:08
2387

Ковельчани стали переможцями всеукраїнських змагань.

1-4 жовтня ковельчани одночасно змагались на двох турнірах – Кубку України з кікбоксингу ВАКО в Черкасах та чемпіонаті України з французького боксу «Сават» в Одесі. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

У Черкаси поїхали 19-річні вихованці КДЮСШ їм Є Кондратовича Роман Кухта (у вазі до 60 кг) та Ян Варакін (до 75 кг). Здобувши перемогу у двох колах змагань, наші спортсмени посіли перші місця та стали володарями Кубка України серед чоловіків.


 

На «Сават» був відряджений чемпіон України 2018 року, учасник АТО, 25-річний Роман Вдовиченко. Ковельчанин у видовищній манері здолав двох представників Одеси та вперше виборов звання чемпіона України з французького боксу «Сават». Тепер у Романа в планах поїздка на ліцензійний чемпіонат Європи в Грецію.


 

«Для наших хлопців це були перші поєдинки після тривалої перерви на карантин, тому високі результати далися непросто. Тренуються спортсмени під керівництвом Віталія Тимофєєва», –  зазначає начальник відділу фізичної культури та спорту міськради Ігор Семенюк.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024