Для хворих на коронавірус у Ковелі підготували додатково 26 ліжок

09 Жовтня 2020, 12:31
Засідання 1616
Засідання

 

На засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради проаналізували епідситуацію в місті, спричинену коронавірусом та результати роботи із запобігання його розповсюдженню.

Засідання відбулося 8 жовтня. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

З цих питань інформували медичний директорка Ковельського МТМО з педіатрії Ольга Козачук, завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦМ України» Людмила Маляр, начальник міськрайонного управління Держпродспоживслужби Микола Король, начальниця відділу охорони здоров'я виконавчого комітету міської ради Лідія Жолінська.

Останнім часом у місті збільшилася кількість хворих на COVID-19. За два тижні зафіксовано 94 випадки. Спалахів у колективах наразі немає.

З 5 жовтня у МТМО додатково розгорнули 26 ліжок для пацієнтів з інфекційними недугами. Всього їх підготовили сто. Сьогодні на стаціонарному лікуванні перебуває 37 людей, з яких 27 — ковельчани.

Особлива увага приділяється проявам ймовірного захворювання. Щоденно проводиться 200-300 тестувань методом ІФА.

Стосовно дитячих та педагогічних колективів, виявлялись поодинокі хворі.

Спеціалісти міськрайонного управління Держпродспоживслужби продовжують перевірки ринків, закладів освіти, торгівлі, громадського харчування, офісів щодо дотримання санітарного законодавства.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39