В Білинській та Дрозднівській сільрадах рятувальники нагадали правила безпеки

09 Жовтня 2020, 14:00
1272

Співробітники Ковельського міськрайвідділу УДСНС у Волинській області спільно з представниками соціального захисту та місцевої влади провели пожежно-профілактичні рейди населеними пунктами Білинської та Дрозднівської сільських рад.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

Учасники рейду навчали мешканців сіл Дроздні, Гончий Брід, Білин та Колодниця Ковельського району правил пожежної безпеки в побуті, роз’яснили причини пожеж, закликали бути обережними при поводженні з вогнем, ховати сірники від дітей, не перевантажувати електромережу, слідкувати за справністю приладів опалення.

Людям нагадали, що правилами екологічної та пожежної безпеки забороняється спалювання сухої рослинності, адже це може призвести до пожеж в екосистемах, шкодить здоров’ю громадян та навколишньому середовищу. Рятувальники розповіли населенню також порядок дій при виникненні пожежі в побуті та під час перебування в лісі, вручили спеціальні пам’ятки.



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром