Віталій Власов планує боротися за робочі місця, доброустрій та безпеку ковельчан у міській раді

10 Жовтня 2020, 16:15
5986

Віталій Власов планує балотуватися до міської ради.

Ковельщина – осередок молодих та активних особистостей, які прагнуть розвитку, прогресу і кращих умов проживання людей свого краю. Тому багато хто із них цьогоріч планує балотуватися  до місцевих рад, щоб впроваджувати ці зміни.

Серед таких людей – Віталій Власов, молодий чоловік, хороший сім'янин, якого хвилює доля Ковеля та району.

Як розповідає пан Віталій, народився він у Нововолинську. Проте невдовзі батьки переїхали у Ковель. Тут він виріс і навчався у загальноосвітній школі №5. Мама працювала у міській раді, займалася справами сімей та молоді, а також неповнолітніх. Батько ж був міліціонером, згодом працював у місцевій податковій службі.

 У Ковелі минало юнацтво Віталія. Згодом він вступив до Європейського університету міста Києва, де здобув освіту юриста. Під час навчання з 2009-2011 рр. проходив службу у прикордонних військах.

Невдовзі пан Віталій зустрів свою майбутню дружину. Альону він знав ще з дитинства, оскільки навчалися разом із першого класу. Проте доля звела їх саме у цей час. Молоде подружжя переїхало у Київ, де започаткувало власну справу, здобуваючи підприємницький досвід. Пізніше Віталій та Альона повернулися до Ковеля, до рідного дому, де нині і проживають, виховуючи двох синочків.

– Пане Віталію, чому Ви вирішили балотуватися у міську та районну ради? Чому пішли на такий рішучий крок?

– У Ковелі проживають мої рідні, моя сім'я. Хочу, щоб їм та усім мешканцям нашого міста і району було комфортно та безпечно тут  проживати. Вважаю, що зможу краще допомагати людям, бувши депутатом.

– А Ви вже допомагаєте ковельчанам? Яким чином?

– Я люблю працювати, а не говорити. Допомагати можна по-різному. До прикладу я із 2017 року допомагаю у забезпеченні медикаментами бійців на Сході України.

– Коли станете депутатом, якими проблемами міста і району плануєте займатися в першу чергу?

– Є дуже важливі питання, які б я хотів допомогти вирішити. Це і створення сприятливого інвестиційного клімату, і участь у міжнародних проєктах із залученням закордонного капіталу, і робота з молоддю. Потрібно створювати умови для навчання, праці та відпочинку молоді, щоб вона залишалася в рідному місті. Щоб це успішно робити, в місті повинен бути господар в особі міської ради та міського голови. І не завжди тут потрібно багато грошей. До прикладу, на вулиці Відродження встановили дорогу огорожу, хоч ця вулиця не надто завантажена ні транспортом, ні пішоходами.

Потребують ефективних рішень в плані впорядкованості руху транспорту і пішоходів вулиця Театральна, бульвар Лесі Українки.

Як на мене, одна з найбільших проблем у місті – ситуація з доброустроєм. Було б добре відремонтувати не тільки центральні вулиці і магістралі, а й маленькі вулички.

Також хочеться зробити нове сучасне освітлення із LED-лампами. Це покращить ситуацію із безпекою у нічну пору у Ковелі.

У місті є декілька відпочинкових локацій – зокрема, парк ім. Т.Г. Шевченка, у якому наведено лад, прибрано, тут перебувати затишно і комфортно. Хочеться зробити декілька схожих відпочинкових зон у кожному мікрорайоні. Можливо, не таких великих, але таких, щоб молоді мами з візочками могли вийти на прогулянку, посидіти на зручних лавках, а діти мали б безпечне місце побігати, покататися на роликах чи велосипеді.

Окрім цього маю досвід у підприємницькій діяльності. На власному досвіді переконався, що зараз не легко доводиться тим людям, які займаються власною справою. Переконаний, що в депутатів буде можливість покращити умови для підприємців, щоб вони вільно розвивалися і приносили прибутки собі та в бюджет міста. Це ж створить кращі умови для ринку праці, щоб наші люди не виїжджали на заробітки, за кордон, а знаходили роботу у рідному місті.

Також вважаю, що міська влада повинна краще дбати про людей з обмеженими можливостями. Кількості людей з інвалідністю я точно не знаю, але вони є. Просто ми їх не бачимо через те, що у цілий ряд місць вони не в змозі потрапити. А для розв'язання цієї потреби потрібна депутатська робота. Для початку варто обладнати пандусами під'їзди у всіх без винятку житлових будинках і входи в магазини.

- Пане Віталію, яку політичну силу Ви підтримуєте і чому?

- Вважаю, що політична партія «Європейська Солідарність» є найкращою у нинішній час. Це тому, що у її рядах згуртувалися фахівці із різних сфер, які досягли певних успіхів. Також ці люди впевнено йдуть до своєї мети. Їх принципи близькі і для мене, а це – чесність, відвертість та сумлінна праця. Переконаний, що разом ми зможемо перетворити Ковель у дійсно європейське місто з високим рівнем життя.

- Якої думки про Ваше рішення йти в депутати Ваші друзі? Вони Вас підтримують?

- Я такої думки, що друзів багато бути не може у людини. Приятелів маю багато. Але на цей момент мої найкращі друзі – це моя дружина Альона і мої синочки. А вони мене підтримують на усі 100 відсотків!

Спілкувався Олексій Біянов.

Читайте також: 15-16 жовтня ковельський ЦНАП не буде приймати користувачів



 

Коментарі
10 Жовтня 2020, 23:06
Прямо сім"ями до корита з державними та громадськими коштами лізуть
11 Жовтня 2020, 00:03
Не смішіть... всі прекрасно знають чого вони рвуться до владного корита
11 Жовтня 2020, 11:29
Хотів голосувати за ЄС поки не побачив там цього кандидата Це аморальний кабан який рветься до владного корита, бігав по всіх партіях з баблом щоб включили в список . Соромно за ЄС <br/> '
11 Жовтня 2020, 23:09
Ви не праві,вони гарні порядні люди)в Києві не вдалося приїхали сюди,я за них тільки в іншому житті,бабло рулить і реклама,
12 Жовтня 2020, 01:33
Руки зложив- робити не хоче. Погане фото. Ще і рукави порвані.
13 Жовтня 2020, 20:35
Знаю цю сім'ю Власових давно - це прекрасні та порядні люди. Віддам свій голос за Віталія, він дійсно людина слова та професіонал своєї справи.
13 Жовтня 2020, 21:30
Я скоріше голосуватиму за Віталія, ніж за бюрократів та місцевих царьків, що десятки років протирають штани у владі. Треба давати дорогу молодим
13 Жовтня 2020, 22:46
Без імені і прізвища пишите коментарі. Перелякані ніщеброди.
15 Жовтня 2020, 00:30
Без претензій до прекрасної сім&amp;quot;ї Власових. Дай сука свої реквізити.
15 Жовтня 2020, 02:21
Хоч змінюй прописку... Так хотілаб за Вас, Віталій, проголосувати.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром