Ковельських рестораторів закликали дотримуватися протиепідемічних заходів

14 Жовтня 2020, 15:00
Ковельських рестораторів закликали дотримуватися протиепідемічних заходів 1861
Ковельських рестораторів закликали дотримуватися протиепідемічних заходів

Перший заступник міського голови Михайло Гетьман провів нараду з ковельськими керівниками та підприємцями ресторанного бізнесу.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.  

Михайло Гетьман наголосив, що у Ковелі й надалі погіршується ситуація зі станом захворюваності на COVID -19. В останні дні збільшилась кількість тих, у кого виявили недугу. Місто опинилось у «помаранчевій» зоні.

Це передбачає посилення протиепідемічних заходів і в закладах ресторанного господарства. Він акцентував, що необхідно неухильно дотримуватись Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при роботі закладів громадського харчування у зв’язку з поширенням короно вірусної хвороби  (COVID-19) Міністерства охорони здоров’я від 09.05.2020 р. №18.

У повідомленні міськради додають, що учасники зустрічі з розумінням віднеслись до зазначеного, адже в подальшому в якій зоні опиниться місто великою мірою залежить від усіх мешканців.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
14 Жовтня 2020, 20:20
Не ми опинились, а нас, смирних овець, опинив на "зоні" шмигаль авакович степанов. Відразу ж після рішення Конституційного суду про незаконність "карантинних" обмежень підзаконними актами, а не законами, цей "триголовий" заістерив і моментально стало кількість захворювань на "випадок" (назву "хвороби" ніяк не вигадають) катастрофічно "зростати"...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024