Ковельських учасників російсько-української війни привітали з Днем захисника України

15 Жовтня 2020, 17:57
1810

У Ковелі урочисто привітали українських воїнів в особі ковельських учасників російсько-української війни.

Свято відбулося у середу, 14 жовтня. У заході взяв участь народний депутат України Андрій Парубій. Святкова академія відбулася у Культурно-просвітницькому центрі.

«В цей святковий день уклали важливу Угоду про спільні дії місцевих команд політичних партій ЄС та Національного Корпусу, а також кандидата на посаду міського голови Сергія Кошарука.

Також згадані партії і кандидат підписали меморандум про зобов'язання перед нашими воїнами-атовцями щодо об'єднання зусиль з метою створення реабілітаційного центру, лобіювання земельних та житлових програм для учасників російсько-української війни і їх сімей, їх працевлаштування...

Дякуючи українським воїнам кожному з нас потрібно стати плече до плеча щоби тримати стрій захисників України та виграти ще один бій – місцеві вибори 2020 і закріпитися свого роду на важливій висоті – у місцевих радах українських громад.

Щоби впевнено розвивати місцеве самоврядування на демократичних засадах громадянського суспільства, щоби наші люди зажили так, як у європейських містах: заможно, вільно, захищено... щоби на рівних співпрацювати з розвинутими демократичними країнами та гарантувати мир Україні шляхом членства у безпековому блоці НАТО», – написав на своїй сторінці Сергій Кошарук.

Читайте також: У Скулині вшанували захисників України






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024