У виконкомі Ковельської міськради сфабрикували документ

18 Травня 2017, 15:21
2169

Про це заявив на постійній комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс, розповідаючи, як він звернувся до виконкому, маючи відеозапис одного з його засідань.

«Мені дали сфальсифікований протокол виконавчого комітету. Я просто не звик по судах бігати, але це було так. У протокол була внесена неправдива інформація. Абсолютно неправдива. У мене є відеоматеріал, в якому спростовується те, що було написано у протоколі», – запевняє Ігор Пініс.

За його словами на сесію міської ради, яка відбудеться 25 травня, він внесе запит про зміни до регламенту виконкому, щоб «узаконити» звукозапис засідань.

«Якщо виконавчий комітет не буде цьому підпорядковуватися, вибачте, він сформований, дійсно, з порушенням регламенту. Якщо пам’ятаєте, без процедурного рішення тодішня більшість [міської ради, – ред.] відокремилася від громади міліцейськими кордонами, так Янукович робив тільки, і голосувала за цей виконком.

У мене також стоїть дуже великий сумнів про легітимність цього виконкому і незаангажованість людей, які в ньому знаходяться, і по рішеннях, які приймає цей виконком», – сказав Ігор Пініс.

При цьому він наголосив, що це – позиція його фракції.

Секретар міської ради Віра Федосюк нагадала Ігорю Пінісу, що засідання виконкому фіксуються на відеокамеру, яка встановлена у залі під стелею. Віра Іванівна цитувала відсутнього на комісії мера Олега Кіндера, котрий якось запрошував усіх бажаючих подивитися таке відео звертатися виключно до нього.

«Отам камера є, яка власне веде і відео, і аудіозапис. Якщо комусь треба… Якщо потрібно підтвердження комусь або ще якісь моменти. Я ще раз говорю: звертайтесь до мене. Ми робимо зйом інформації і надаємо інформацію кому потрібно», – говорив свого часу Олег Олексійович.

Хто робив останній виконкомівський «зйом» з кабінету міського голови, коли той був у відпустці, – невідомо. 

Коментарі
18 Травня 2017, 19:24
а є ще запис засідання комісії по визначенню управителя будинками, де Товстига фальсифікував результати і віддав перемогу Вересу. Результаті цього злочину ми зараз бачимо - люди масово відмовляються від фіктивних послуг КП Верес і просяться назад в ЖЕКи. Але не хоче повертати все назад і приховує протоколи мешканців будинків.
18 Травня 2017, 19:27
і прізвище в ветеринара нехороше, і сам він як людина непотріб.
18 Травня 2017, 21:24
Ганьба Кіндерівській мафії.В місті така трагедія,а він відпочиває.
18 Травня 2017, 21:53
та ви запитайте в цього борця за народ який він мудак і землю на початку року взяв біля базара, в рішенні стояло прізвище пініса, він такий самовпевнений що навіть цього не приховував, а кричить землю атовцям а сам її бере собі, укроп така сама мафія як і бют, вони навіть не стидаються голову районного укропа тричи судимого за бандетизм ставити, ганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьбаганьба, ганьба, ганьба, ганьба,ганьба, ганьба, ганьба, ганьба
18 Травня 2017, 22:00
а яка в місті трагедія ?
18 Травня 2017, 23:54
Скільки можна жити по своіх старих схемах ! Кінчайте бо життя , як бумеранг , що посієте те пожнете! А виконком давно потрібно.розігнати, хто там ? Ті які захищають свій інтерес і для людей щось зробити нічого не збираться А саме Пініс і хоче щось зробити , так само як і всі з Укроп та не дають ім , любим. Чином стараться ім нашкодити. Та як можна Украіну будувати , коли всюди одне зло А чому підприемець не може взяти в оренду землю , і тим. самим поповнювати бюджет міста що тут поганого?
19 Травня 2017, 00:37
Ага, якщо пініс бере в оренду землю то він - підприємець і робить благородну справу, наповнює буджет, а якщо якийсь інший підприємець бере в оренду то це дерибан і атовцям нехватить.,, з вашої логікі це повна шезофренія і ще, один із ковельських укропівців на керівний посаді бандит - рецедевіст, про яку мораль ви говорите з їх сторони??? і до речі укроп дуже зацікавився ковельським базаром, складається враження що вони його собі заберуть і людям - лохам роскажуть яке це для них благо)))
19 Травня 2017, 00:49
Стань, трагікомік, раком, зніми штани, як сидюк, візьмись руками за поребрик. І заплач. Хтось може пошкодує і вставить...
19 Травня 2017, 01:29
шавка гавкає а караван іде то зайди до пініса і він тобі покаже той документ на землю і будеш спати спокійно бо бачиш опа вже всрався з перелякуале й бидлота
19 Травня 2017, 01:49
пініс не мужик, а баба істерична ! а щодо укропу, то вони в луцьку правлять від імені мертвих душ. романюка померлим визнати і вибори призначити слабо ?
19 Травня 2017, 02:10
Караван звісно іде і базар укроп забире. А шош ви ра рецедівіста свого скромно мовчите шо це правда? І якщо документи на землю є і на початку цього року то значить який ти нахер бороць.такій же дерибанщик як кіндер .шо ви за люди аби тільки до корита
19 Травня 2017, 11:04
а тут правду писали що укроп зековська фірма, в них вже і пітухі є, та скоріш за все він сам і прогнувся і на табуреткі і без неї
19 Травня 2017, 13:01
"вони навіть не стидаються голову районного укропа тричи судимого за бандетизм ставити" - це про Корнієвського Ж. ? чи про кого ?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024