Спостерігачі «ОПОРИ» звернулися до поліції через агітаційні плакати на ковельських зупинках

21 Жовтня 2020, 15:00
Агітаційні плакати 2088
Агітаційні плакати

«ОПОРА» зафіксувала порушення у Ковелі.

19 жовтня спостерігачі «ОПОРИ» написали чотири заяви до поліції через поширення агітаційних матеріалів на зупинках громадського транспорту та без частини вихідних даних. Натомість, правоохоронці в області станом на 20 жовтня уже склали 32 протоколи про адміністративні правопорушення, ще одне повідомлення за заявою представника «ОПОРИ» внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це інформують на сайті громадянської мережі «ОПОРА».

Цього дня порушення зафіксували у Ковелі. Зокрема, на одній із зупинок на вулиці наклеїли агітаційний плакат кандидата у депутати Волинської обласної ради Романа Микитюка («За майбутнє»).


 

Також на зупинці на вулиці Брестській у Ковелі наклеїли агітаційний матеріал на користь кандидатів у депутати Ковельської міської ради Наталії Оксенюк («Cлуга народу») та Валентина Чарнюка (ВО «Cвобода»).


 

У цей же день у Ковелі із агітаційного намету із символікою Радикальної партії Олега Ляшка поширювали агітматеріали, на яких були зазначені вихідні дані, окрім відповідальної за друк особи. Однак відповідно до вимог Виборчого кодексу, матеріал повинен містити таку інформацію у реквізитах. 



 

Тож спостерігачі ОПОРИ звернулися із заявами до правоохоронних органів із проханням перевірити законність поширення таких матеріалів.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
22 Жовтня 2020, 22:25
Я бачив шо якийсь місцевий Слуга льодяники роздавав....<br/>Прийміть до уваги
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024