Ковельський нардеп поговорив з ковельчанами про ветсанзавод та забудову біля водосховища

21 Травня 2017, 15:22
4992

Поблизу ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» відбулася зустріч мешканців мікрорайону «другий Ковель» з депутатом Верховної Ради України Степаном Івахівим, присутніми на якій також були заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, міський голова Олег Кіндер та його заступник Андрій Товстига.

Ковельчанам повідомили, що урядом затверджено рішення про остаточну ліквідацію цієї філії. За словами народного депутата, 17 мільйонів гривень виділяються на Волинську область, щоб «закрити» питання по ветсанзаводу. Гроші розраховані на ліквідацію відходів, рекультивацію земель, проведення централізованого водопостачання і каналізації. За кошти з резервного фонду тут мають збудувати дорогу.

«На інші ветсанзаводи вивезти відходи нас не пускають. Причина? Я не хочу заходити в політику, але деякі політичні сили і політики, які замість того, щоб щось робити, тільки язиком балакають, розповсюдили інформацію на інші підприємства, листівки про те, щоб машини з волинськими номерами не пускати. І машини з волинськими номерами блокують, тобто ми не можемо туди вивезти, бо ніби вони везуть чуму і таке інше», – заявив Степан Івахів.

Народний депутат сказав, що частину відходів будуть компостувати в бетонні ємкості очисних споруд колишнього крохмального заводу, частину – спалювати, а решту – вивезуть на Поворський авіаційний полігон. Військові мають визначити місця під захоронення. На ветсанзавод вже привезли обіцяний Степаном Івахівим котел для спалювання.

«У вівторок приїде власник заводу, який виробляє ці котли, заллють масло і практично котел запустять», – проінформував міський голова Олег Кіндер.

«За тиждень ми це питання поетапно закриємо «під нуль» і цього заводу не буде», – запевнив Степан Івахів.

«За тиждень вирішиться технічне питання по тих ємкостях. Це питання для нас – саме головне, щоб потім наші активісти і доброжелатєлі не говорили, що ми порушуємо чинне законодавство і викидаємо десь незаконно в ті ємкості», – уточнив Олег Кіндер.

Місцеві жителі почали дорікати міському голові, що той нібито ховається від громади.

«Поговорили б з людьми, а то ви ховаєтеся. До людей виходьте», – казала одна з жінок.

«Хто? Хто ховається? Чого я ховаюсь?! Чого мені ховатися?! Ви точно, як та жінка, що була, каже: «Я вас не бачу». Ну, наприклад, я вас теж не бачу. Я вас перший раз бачу», – мовив Олег Олексійович ковельчанці.

Потім нардеп поїхав разом із громадськими активістами до водосховища, де готується земля під забудову, і де вже збудовані приватні будинки.

«Вам не було відомо про те, що в прибережній зоні надано 68 земельних ділянок під забудову, як правило на підставних осіб, на депутатів міської ради?» – спитав його спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк.

«Ні. Мені особисто про це ніхто не доповідав. А що, нашкодили?» – відповів Степан Івахів.

«Ні. Просто на ваші гроші зробили доріжку до земельних ділянок депутатів та підставних осіб», – зауважив Микола Силюк.

«Це має бути окультурена зона. Чому я мав би робити якомусь депутату доріжку?!» – пояснив народний депутат, маючи на увазі набережну.















Коментарі
21 Травня 2017, 19:11
Кіндер гадючий каже,що все зробив як потрібно,а насправді брехун і злодюга.Можливо він казав Івахову одне,а робив зовсім інше,а саме ділив гроші з сєпаром і т.д.Народ не продавайте свою совість
21 Травня 2017, 19:17
Мені також той Кіндер жулік і вор,я думающо Івахув після цієї поїздки зробить дуже гарні висновки.Згадаєте,що розумний нардеп не буде з Кіндером іти на вибори-бо програє.
21 Травня 2017, 19:21
Казав один з блокувальників ,що Кіндер їм обіцяє золоті гори,аби вони не бастували,але будьте пильними,бо це брехун і крадій комунального майна.
21 Травня 2017, 20:08
ми йому показали,як прокурорське гімно тече в річку,як незаконно йде будівництво в прибережній зоні.Із того побаченого нардеп зробить висновки і хай жене того злодія геть,бо за майдан він заплатить.
21 Травня 2017, 20:51
Сірожа, а ти чого виліз? Хто обіцяв покинуть посаду? Губошльоп і непотріб ти Сірожа!
21 Травня 2017, 21:19
ті ділянки були виділені ще при Кошику, то й майте претензії до того, хто обіцяв звільнитись з роботи якщо до 28 квітня з ветсанзаводу не буде вивезено дохлятину. А Івахів мужик. Сказав - гробив. Не те що підбурювач людей гузаяка.
21 Травня 2017, 21:21
Нарешті Котіку повернуть огород.
21 Травня 2017, 22:20
Не треба перти на Гудзя і Кошарука що нібито вони не вивезли г-о до 28 числа з ветсанзаводу хоч і обіцяли. Виявляється що Івахів знав давно і давав гроші протестувальникам на обіди і транспорт щоб стояли на блокпосту біля ветсанзаводу і блокували міжнародну трасу. Ви десь це чули? Все там шито-крито а ситуація створена штучно. Люди вийшли , покричали, побастували, грошики їм за це заплатили. Хочете щоб закрили завод? Так, і закриють, а майбутній хазяїн уже відомий депутат, бабло має, викупить все з патрохами і продажним Ковельом-2 і буде чіпси виробляти, а може збудує іпподром, щоб ковельська еліта мала де відпочивати.
22 Травня 2017, 00:12
Ти чудо обскубане люди відстоювали свої права за незаконне вивезення відходів з ветзаводу, і ніхто їм не платив це 100% тому що я там був і люди відстояли свої права, смердючі відходи вивезли.
22 Травня 2017, 01:21
Так що і цю рекламу, що вивішували по Ковелю також безплатно всі робили ?
22 Травня 2017, 02:31
Степан за слова відповідає ,в наш час порядність дуже ціниться. Степан знає, що робить їхав з Миколою Печенюком в його авто про, що розмовляли ніхто не знає мабуть Кіндер уже в минулому.
22 Травня 2017, 03:04
Брешеш що там був, бо пишуть скрізь що ще не все вивезли, будуть палити і вивозити на полігон або пакувати в бочки, а ти якщо й був там, то мізки промивав. Проти Івахова не маю нічого проти, він нормальний пацан, не скупий, людей не боїться, не ховається як Кіндьор, а якщо щось там і збудує з часом то будуть робочі місця для Ковля. Івахов був би добрим мером, підняв би місто, бо скоро вже не буде Кіндьору чим керувати.
22 Травня 2017, 04:07
громрада рулить! зашибісь! а як Кіндер пережив цю жахливу картину? в Миколи язик як помело, уявляю що він там намолов Івахову. Молодець Микола, ото я понімаю громрада працює! то не юлькі листи писати, а правду-матку Степанові в вуха один на один!
22 Травня 2017, 04:31
Ми завжди їздили на Поворський полігон за грибами. Тепер йому ж*па. Взагалі то вся наша держава впевнено котиться до ВЕЛИКОЇ ,ЖИРНОЇ - Ж*ПИ
22 Травня 2017, 09:19
просто чудово про ковельську еліту, я за те, щоб хоч з сьогоднішнього дня вона там відпочивала, лопати в руки і розгрібати, можна під коньячок або кавку, привезу за власні гроші і подам
22 Травня 2017, 17:29
от я бачу поставили того котла на вулиці, мабуть там-же і палити будуть той гниляк і всі стали щасливі , а на тому котлові фільтр є хтось перевіряв ? чи дим той буде стелитись по всій околиці і дихатимуть всі ті мешканці , а да їм-же вже байдуже їхніх дітей потім оздоровлять .
22 Травня 2017, 19:16
А чого цей покидьок не в Москві в Хазяїна? Що він в Україні забув? З Конячого Копитця вирішив Мертвої Водички напиться?
23 Травня 2017, 15:51
Якого біса протестувальники не блокували виїзд теї гнилі з заводу
24 Травня 2017, 21:51
Розмірковувати на дивані кожен може. А щоб піти добитись справедливості немає нікого. Тупарилий сюрприз приходь ще й тобі заплатять, або надають по шияці.
24 Травня 2017, 21:51
Розмірковувати на дивані кожен може. А щоб піти добитись справедливості немає нікого. Тупарилий сюрприз приходь ще й тобі заплатять, або надають по шияці.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024