На Волині стартували вибори-2020: відкрились усі дільниці

25 Жовтня 2020, 08:30
Фото ілюстративне 1036
Фото ілюстративне

На території області у 912 населених пунктах працює 1121 виборча дільниця. Всі дільниці вчасно розпочали свою роботу. 

Для гарантування вільного волевиявлення громадян під час виборів депутатів до місцевих рад, а також для недопущення порушень публічного порядку та виборчого законодавства, правоохоронці Волині до завершення виборчого процесу переведені на посилений варіант несення служби. Про це інформує пресслужба ГУНП.

«На Волині територіальні та дільничні виборчі комісії перебувають під цілодобовою охороною поліції, також правоохоронці слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку поблизу кожної виборчої дільниці та виконуватимуть усі функції, передбачені законодавством», - повідомив керівник поліції Волині Юрій Крошко.  

У посиленому режимі працює ситуаційний центр, працівники якого забезпечують моніторинг та управління нарядами поліції на місцях, створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, а також додаткові наряди для оперативного реагування на повідомлення зі служби 102. 

До охорони виборчої документації, забезпечення публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення виборчого законодавства під час виборчого процесу загалом залучені близько 1900 поліцейських. 

 

Коментарі
25 Жовтня 2020, 11:43
І так ВИБОРИ....<br/>Голосуємо за Слугу Шворака Р.Г.,він зробить наше життя дуже солодким ,аж тошнити буде.<br/>Все в нас буде так &amp;quot; ДОБРЕ&amp;quot; так як на його чудовій веребській фірмі.....<br/>ну ж мо дуже пітримаємо цього сміттєвого царька....
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024