Як голосують на виборчій дільниці у ковельському технікумі

25 Жовтня 2020, 15:29
Виборча дільниця 3268
Виборча дільниця

Одна із найбільших виборчих дільниць № 071008 у мікрорайоні Володимирська і Сільмаш знаходиться у Ковельському промислово-економічному коледжі Луцького НТУ.

Тут зареєстровані 1519 виборців.

25 жовтня Район.Ковель побував тут. Можна було відразу помітити, що ці місцеві вибори дуже відрізняються від попередніх. При вході вас зустрічав представник президента України, який проводив опитування «5 питань».

 

 

Всередині був традиційний стенд, де можна було ознайомитися з кандидатами у депутати в міську, районну та обласну раду.

Також все нагадувало про COVID-19 і необхідність дотримуватися умов карантину. Біля залу для голосування були плакати з правилами голосування і про дотримання заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. На підлозі були позначки для дотримання черги і дистанції. На вході чергували люди, які пропускали по декілька людей у зал.

Тут не вимірювали температуру виборців. Хоча люди, які мали симптоми або відмовлялися одягати маску, мали голосувати в окремій кабінці.

 



 

В самому залі було не багатолюдно. Член комісії розповіла, що станом на 13 годину на цій дільниці була невелика явка виборців.

 



 

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
26 Жовтня 2020, 12:17
А у школі номер 7 члени виборчої комісії та спостерігачі навіть не бли вкурсі, що мають бути в масках та рукавичках.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024